0

Kıvırcık Saçlar İçin Brezilya Fönü

Kıvırcık Saçlar İçin Brezilya Fönü

Kıvırcık Saçlar İçin Brezilya Fönü
  • 22 Ekim 2020, Perşembe
  • 1294

Her kadın kıvırcık ve asi saçlarından zaman zaman bıkar ve bir değişiklik ister. İşte bu zamanlar için geliştirilmiş olan ve asi saçları yola getiren brezilya fönü en ideal çözümdür. Her gün fönle uğraşmak istemiyor ve aynı zamanda da saçlarınız sürekli fönlü dursun istiyorsanız hayatınızı kolaylaştıracak bir çözümdür brezilya fönü.

Çok eski zamanlardan beri kadınlar güzelliğin bir parçası olan saçlarını beslemek için çeşitli yollara başvurmuşlardır zeytinyağı ve sirke limon suyu gibi ürünler bunların başında gelmektedir. Günümüzde ise keratin uygulaması sayesinde kaliteli bir saç yapınız olabilir. Bu uygulama aynı zamanda besleyici bir özellik sunmaktadır.

Keratin Doğal Kıvırcık Saçı Düzleştirir Mi? yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda köklü bir değişiklik sağlamayan bu uygulama bayanlara özlediklerinde kıvırcık saça yeniden sahip olma lüksü sunmaktadır. Zaman zaman saç değişikliklerinden hoşlanan bayanlar için son derece iyi bir çözüm olacak olan brezilya fönü saçları besler yıpratmaz. Hatta yıpranmış hasar görmüş saçlarınızı onarır ve bakım yapar. Brezilya fönü saç telleri üzerine koruyucu bir katman oluşturur ve bu sayede kendi saçlarınızı düzleştirirken ve fön yaparken verdiğiniz zarar ortadan kalkar.

Aynı zamanda kıvırcık saçlar düzleştirildiğinde görünümleri yeteri kadar parlak ve dolgun olmamaktadır. Brezilya fönü uygulaması sonucunda tamamen size aitmiş gibi görünen düz saçlarınız olur. Parlak beslenmiş ve yumuşacık saçlarınızı en az altı ay kadar süreyle kullanmanız mümkündür. Bu uygulamayı 6 ay sonunda yenileyebilir ya da kıvırcık saçımı özledim derseniz yeniden kıvırcık saçınızda hiçbir yıpranma olmadığını 6 ay sonunda görerek kıvırcık saçınızı da kullanabilirsiniz.
 
Çoğu zaman saça uygulanan kimyasal işlemlerden veya dış faktörlerin etkisiyle saçınızdaki keratin eksilir ve saçınızda mkalatlık ve kırıklar oluşmaya başlar. Natura Keratin Brezilya fönü uygulaması ile saçlarınızdaki matlık, kabarıklık ve zor şekil alan yapısını ortadan kaldırarak saçların canlı ve parlak olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca saçlarınıza sürekli fön çektirme derdinden kurtularak saçların canlı ve parlak olmasını sağlayabilirsiniz.
 

Brezilya Fönü ile saç hücrelerinizi onararak uzun süreli kalıcı bir fön imkanı da sunarsınız. Bu şekilde saçlarınızı onararak saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını da sağlarsınız. 


Doğal kıvırcık saçlılar için Brezilya fönü hakkında merak edilen bazı soruları sizler için cevapladık.
 

Brezilya fönü hangi saçlara uygulanır?

Brezilya fönü uygulaması iki amaçla uygulanır. Birinci amaç kalıcı düzleştirme dalgalı yada kalıcı saçlara sahip olanların saçlarını düz kullanmak istedikleri için bu uygulamayı yaparak 3 ile 6 ay düz olarak kullanabilirler. İkinci amaçta bakım ve onarımdır. Saçları yıpranmış hasarlı olan kişiler saçalrını onarmak ve aynı zamanda düzleştirmede sağlamak için kullanırlar.

Brezilya fönü hangi saçlara uygulanmaz?

Brezilya fönü doğal sağlıklı hiç boyanmamı, yıpranmamış saçlara kullanılmasını önermeyiz. Brezilya fönü her ne kadar kalıcı düzleştirme ürünüde olsa güçlü bir onarım performansıda gösteririr. Saçların dalgasının kıvırcık yapısının bozulmasını istemeyenler için önerilmez. Hamile, emziren astım solunum haslatılığı olanlarada önerilmez.
 

Brezilya fönü kimlere yapılmaz?

Brezilya fönü çocuklara, hamilelere, emziren annelere, astım solunum hastalığı olanlra, deri hastalığı olanlara uygulanması önerilmez.
 

Brezilya fönü saçın yapısını bozar mı?

Brezilya fönü bozulmuş saç yapısını yeniden yapılandırır. O yüzden ürün yıpranmış hasar görmüş açıcı uygulanmış boyanmış saçlarda daha iyi performans gösterir. Sağlıklı saçlarda bu kadar iyi performans göstermez. Nedeni saçların gözenekleri kapalı olduğu için saçların içine iyi giremez.
 

Brezilya fönü boyalı saça uygulanır mı?

Brezilya fönü boyalı saçlar için daha uygun bir üründür. Boyalı saç demek yıpranmış saç demek saç pulcuklarının açılmış olduğu saç demektir. Bu saçlarda daha iyi sonuç elde edersiniz. Keratin saç tellerinin içine daha iui nüfus eder.

 

Brezilya fönü sonrası ne yapılmalı?

Brezilya fönü uygulaması sonrasında öncelikle sülfat paraben sls içermeyen şampuan kullanmalısınız. Saçlarınızı çok sık toplayım toka klips takmayınız. Saçalrınızı yıkadığınızda kurutunuz. Saçalrın kenidi kendine kuruması için bırkmayınız.
 

Brezilya fönlü sonrası saç nasıl kurutulur?

Brezilya fönü sonrası saçlarını yukarıdan aşağıya doğru kurutursanız. Elektirklenme ve kabarmanın önüne geçmiş olursunuz.
 

Brezilya fönü mü keratin mı?

Bu soru çok fazla sorulmaktadır. Aslında Brezilya fönü uygulamasında kullanılan üründe keratindir. Keratin bakımı uygulamasında kullanılan üründe keratindir. Brezilya fönü keratini düzleştirme özelliği daha güçlü olan bir keratindir. Keratin bakımı yada saç botoksu için kullanılan keratin bakım ve onarım sağlar düzleştirme performansı yoktur. Brezilya fönü keratine göre daha organik ve bitkisel bir üründür. Fakat bir çok kuaför yada marka brezilya fönü formatında formaldehit içeren keratini keratin bakımı oalarak uyguluyor yada satıyor. Bu da kafa karışıklığına sebep olmaktadır.

Brezilya fönü kaç ayda bir yapılır?

Brezilya fönü bakımı etkisi 3 ile 6 ay arasında değişmektedir. Genelde 3-4 ayda bir uygulama tekrarlanabilinir. Fakat uygulamadan 1 ay sonra saçınıza açma işlemi uyguladınız saçlarınız yıprandı yada kalıcı düzleştirme özelliğiniz gitti. Brezilya fönü uygulamasını tekrar yapabilirsiniz.
 

Brezilya fönü ne kadar süre dayanır?

Brezilya fönü uygulaması kullanılan keratinin markasına ve uygulamaya göre değişiklik gösterse de genellikle kalıcılığı 3 ile 6 ay arasındadır.
 

Brezilya fönü nasıl bozulur?

Brezilya fönü uygulamasını sülfat, parabens, sls ve tuz içeren şampuan saç kremi kullanımları bozar. Ayrıca brezilya fönü süresini uzatmak için saçlarınızı yıkadığınızda kendisinin kurumasına bırakmamalısınız. Yıkandıktan sonra saçlar yukarıdan aşağıda doğru fön ile kurutulmalıdır. Saçlarınızı çok sık toplamanız toka klips takmanızda önerilmez.
 

Brezilya fönü kaç TL 2022?

Brezilya fönü uygulaması uygulayan kuaförden kuaföre göre değişmektedir. Kuaförün bulunduğu şehir semt kuaförün marka değeri kullandığı keratinin kalitesine göre değişmektedir. Bu soruya cevap vermek biraz zor olsa da iyi bir keratin markası ile brezilya fönü uygulayan bir kuaför ortalama fiyatı 750 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. 300-400 TL gibi rakamlara brezilya fönü uygulaması yapanların kullandığı keratinler 50-100 tl bandında aslında keratin olmayan saça daha çok zarar veren ürünler olmaktadır.
 

Evde Brezilya Fönü hakkında detaylı bilgi almak için Evde Brezilya Fönü Nasıl Yapılır ? yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.





İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.240,00 TL 3.200,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Large
Natura Brezilya Fönü Seti Large 4.200,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için