0

Erkek Saç Modelleri

Erkek Saç Modelleri

Erkek Saç Modelleri
  • 28 Mart 2023, Salı
  • 2052

Erkekler İçin Saç Modelleri

Erkek saç modelleri pek çok erkek tarafından incelenir. Eğer daha yakışıklı görünmek istiyorsanız, giyiminiz kadar saçlarınız da oldukça önemlidir. Günümüzde uzun saç modelleri erkek de dahil olmak üzere çok sayıda tür vardır. Eğer genel anlamda erkek saç modelleri hakkında bilgi almak istiyorsanız, bu yazımız sizi konu hakkında bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

Her erkeğin tarzı ve zevkleri farklılık gösterir. Dolayısıyla standart olarak herkese tavsiye edilen kesimler bulunmaz. Eğer sizinle paylaşmış olduğumuz seçenekleri tek tek incelerseniz, sizin için en uygun olanlarını keşfedebilirsiniz.

Kıvırcık, dağınık ve dalgalı saç modelleri erkek ile kendinizi en iyi şekilde yansıtabilir, her ortamda kendinizden bahsettirebilirsiniz.

Erkek Saç Modelleri: Düz

Eğer normal bir saç modeli arıyorsanız, erkek saç modelleri arasında düz olanları tercih edebilirsiniz. Bu konuda farklı seçenekler yer almaktadır. Her birini inceleyebilir, aralarından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Erkek Düz Saç Modelleri Arasında: Düz Kesim

Filmlerde yer alan askeri saç kesimlerini seviyorsanız, düz kesim erkek saç modelleri arasında düşünebileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. Düz tepeli saç kesimlerinde arkada kısa saç ve üstte hacimli, düz ve köşeli olacak şekilde kesilmiş ve şekillendirilmiş yanlarda kısa saç vardır.

Eğer 1980’li yılların hip-hop tarzlarını seviyorsanız da bu modeller size uygun çözümler sunar.

Erkek Düz Saç Modelleri İçerisinde: Sezar Kesim

Adını Romalı Sezar’dan alan bu model de erkek saç modelleri arasında düşünebileceğiniz seçenekler arasındadır. Temel olarak bu kesimde yan taraflarda yer alan saçlar minimum seviyedeyken üst kısımlar daha bol bir yapıya sahiptir.

Erkek Düz Saç Modelleri Arasında: Line-Up Short

Farklı ve sizi her ortamda fark ettirecek bir model arıyorsanız, Line-up short size en iyi çözümleri sunabilir. Üst, arka ve yan kesimler çok kısa bir kesimken alın bölgesi tamamen boştur. Başın üst bölümü ve alnın sonlandığı yerde dümdüz bir çizgi vardır.

Erkek saç modelleri arasında farklı ve egzotik bir model arıyorsanız, line-up short size en mükemmel gelebilir.

Erkek Düz Saç Modelleri için Uygun: Butch-Out

Eğer düz kesim askeri modeller size göre değilse bunun dışında Butch-Out modelini de erkek saç modelleri arasında düşünebilirsiniz. Görünümünüzü anında değiştirecek zahmetsiz, sorunsuz bir saç kesimidir. Aradan birkaç hafta geçtikten sonra bozulmayan modeller arıyorsanız yapabileceğiniz tercihler arasındadır.

Erkek Düz Saç Modelleri: Düzenleme Kesim

Normal kesim, erkekler için en popüler kısa saç kesimlerinden biridir. Az bakım gerektirir, iyi görünür ve son derece pratiktir. Bu nedenle sık sık görülen stiller arasındadır. Kesim temel olarak üst kısmı kırpmayı ve yanları sivriltmeyi içerir. Bu bakımdan erkek kısa saç modelleri arasında üst bölümü daha fazla açığa çıkartır. Ancak ne kadar kısa olacağı da kişiler tarafından belirlenebilir.

Bunun en güzel yönlerinden biri aşırı derecede pratik olmasıdır. Dolayısıyla kısa sürede yapabileceğiniz yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra bakımı da çok pratiktir.

Düz Saç Modelleri Arasında Uygun: Mürettebat Kesimi

Özellikle bir dönemler denizciler arasında popüler olan mürettebat kesimi, erkek düz saç modelleri arasında tercih edebileceğiniz seçenekler arasındadır. Kısa bir yapısı olması ile bakımı oldukça kolaydır. Bu nedenle güne hızlı bir şekilde başlamanız olanak tanır.

Erkek Düz Saç Modelleri Arasında: Low Fade

Erkek düz saç modelleri arasında olan Low Fade pürüzsüz ve sürekli bir geçişe sahiptir. Saçı kulakların hemen üzerinden ayırarak şık, havalı ve sivrilen bir görünüm teklif eder. Eğer yumuşak yapılı saçlarınız bulunuyorsa Low Fade size en iyi çözümleri teklif edebilir.

Erkek Saç Modelleri: Uzun

Saçlarınız uzun bir yapıdaysa tercih edebileceğiniz çok sayıda seçenek yer almaktadır. Bu konu hakkında fikir almaya gereksinim duyuyorsanız, aşağıda yer alan opsiyonları değerlendirebilirsiniz.

Uzun ve Dalgalı Saç Modelleri Erkek Arasında: Uzun Dalgalı Saçlar

Hem uzun hem de dalgalı saçlara sahip olmak istiyorsanız, Erkek uzun saç modelleri arasında bu ikisini birleştirerek de kullanabilirsiniz. Özellikle saçınızı solunuzdan ayırmak sizi erkeksi ve kendinden emin gösterebilir.

Eğer daha yumuşak bir görünüm istiyorsanız, sağdan ayırarak çözüm bulabilirsiniz. Bu yönüyle farklı seçenekler teklif etmektedir. Sadece uzun değil aynı zamanda kısa modeller için de uygundur.

Erkek Uzun-Dağınık Bir Saç Modeli: Bald Fade

Cesur bir saç modeli olan bald fade yan ve arka taraflardan kel gibi bir görünüme sahiptir. Üst tarafları ise uzun saçlar ile kaplıdır. Eğer yeni ve değişik modelleri seviyorsanız inceleyerek hemen uygulayabileceğiniz modeller arasındadır. Kolay bir şekilde şekil verilebildiği gibi bakımı da rahattır.

Uzun Saç Modelleri Erkek İçin Uygun: Noped Tidiness

Noped Tidiness, özellikle kare ve oval yüz yapıları için güzeldir. Bu model saçın her yere uzaması yerine yanlardan ve arkadan uzamasını kapsar. Bu bakımdan oldukça güzel bir görünüme sahiptir. Her ne kadar ilk başta kısa gibi dursa da aslında baş hatlarınızı takip eder. Bu nedenle uzun bir yapısı yer almaktadır.

Bu saç modelinin en güzel yönlerinden biri, uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlamanızın mümkün olmasıdır. Bakımı her ne kadar zor gibi görülse de aslında oldukça kolaydır

Uzun Saç Modelleri Erkek İçin Uygun: Yüksek ve Sıkı Kesim

Yüksek ve sıkı saç modeli, tepeyi biraz daha uzun tutarken saçın yanlarını ve arkasını tıraş etmeyi veya yakından kesmeyi gerektirir. Piyasadaki en rahat erkek saç kesimlerinden biridir ve biraz saç şekillendirme ürünleri ile kolayca biçimlendirilebilir. Bu nedenle uzun saç modelleri erkek arasında düşünebileceğini türler arasındadır.

Eğer uzun saç modellerini seviyorsanız, bu modeller ile aradığınız çözümleri bulabilirsiniz.

Erkek Kısa Saç Modelleri

Erkek kısa saç modelleri oldukça popülerdir. Çünkü bakımları kolay bir yapıya sahiptir. Her ne kadar zengin bir kategoriye sahip olmadığı düşünülse de seçenekleri oldukça geniştir.

Erkek Kısa Saç Modelleri Arasında: Temiz Kesim

Erkek saç modelleri arasında olan temiz kesim saçsız denebilecek kadar kısa bir kesimi belirtir. Bu bakımdan cesur bir yapısı vardır. Bakım gereksinimi bu nedenle neredeyse yoktur. Eğer sakallarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız ya da baş bölgenize dövme yaptırmak istiyorsanız size maksimum sonuçları teklif eder.

Eğer sıra dışı modelleri seviyorsanız, temiz kesim ile en iyi çözümleri alabilirsiniz. Salaş bir tarzınız varsa size profesyonel çözümler teklif eder.

Erkek Kısa Saç Modelleri İçin Uygun: Line-Up

Her ne kadar kısa saçların erkek saç modelleri için uygun olmadığı düşünülse de tamamen yanlıştır. Line-up’da kısa saç isteyen erkekler için güzel bir görünüm sunabilir.

Erkek kısa saç modelleri arasında bu tarz ile güçlü yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Her yüz şekline uyum sağlayabildiği için verimli sonuçlar almanıza olanak tanır.

Erkek Kısa Saç Modelleri İçin Uygun: Fringe

Fringe erkek saç modelleri arasında yüze hem belirginlik hem de şekil ekler. Üçgen yüz şekline sahip erkekler için de oldukça uygundur.

Eğer sakallarınızı ön plana çıkarmak ve yüzünüzü daha geniş göstermek istiyorsanız, erkek düz saç modelleri arasında Fringe düşünebileceğiniz seçenekler arasındadır.

Erkek Kısa Saç Modelleri İçin Uygun: Quiff

Eğer sizi çok zora sokmayacak, pratik ve rahat bir saç kesimi arıyorsanız, Quiff erkek saç modelleri arasında düşünebileceğiniz seçenekler arasındadır. Yan kısım ve kısa saç modeli ile klasik bir yapısı mevcuttur.

Yüz hatlarınızı ön plana çıkaracak olan Quiff, sakallarınız ile birlikte de güzel bir görünüme sahip olabilir. Bakımı ve taranması da kolay olduğu için hiçbir zorluk bulundurmaz.

Erkek Kıvırcık Saç Modelleri

Kıvırcık saçlar son yıllarda oldukça popülerdir. Eğer saçlarınız böyleyse, tercih edebileceğiniz pek çok alt saç modeli yer almaktadır.

Kıvırcık Saç Modelleri Erkek Arasında: Bukleler

Eğer saçlarınız uzunsa bunları dalgalandırmayı da seçebilirsiniz. Erkek kıvırcık saç modelleri arasında yer alan bukleler, size tamamen yeni bir görünüm kazandırabilir. Özellikle salaş giyinmeyi seviyorsanız, tarzınızı başarılı bir şekilde yansıtabilirsiniz. Bunun dışında kısa veya orta boyutlu bukleleri de düşünebilirsiniz.

Erkek Kıvırcık Saç Modelleri Arasında: Afro

Erkek kıvırcık saç modelleri arasında olan afro hem uzun hem de kısa bir şekilde bırakılabilir. Bu nedenle oldukça rahat ve pratik bir yapısı yer almaktadır. Eğer bakımıyla ilgilenmek istemiyorsanız, kısa afro saç kesimleri, az bakım gerektiren bir günlük bakım rutini yapmak için hacmi sınırlamanın güzel bir yoludur

Eğer daha ilgi çekici olmak ve girdiğiniz ortamlarda ön plana çıkmak istiyorsanız uzun modelleri de düşünebilirsiniz.

Kıvırcık ve Kısa Modeller: Kıvırcık Bukleler

Kıvırcık saç modelleri erkek arasında yer alan kıvırcık bukleler, farklı saç modelleri arayan kişiler için oldukça uygundur. Her ne kadar genelde kısa bırakılsa da uzun olanlarını tercih etmeniz de mümkündür. Kıvırcık bukleler, kullanıcının rahat olduğu ve biraz sert ve hazır olmaktan korkmadığı izlenimini verir.

Erkek Saç Modelleri: Dalgalı

Erkek dalgalı saçlar kolay bir şekilde bakım yapılabilmektedir. Dolayısıyla günümüzde en çok tercih edilen modellerden biridir. Hem kısa hem de uzun modeller için uygun seçenekleri yer almaktadır.

Dağınık Saç Modelleri Erkek İçin Kullanılmalı: Kısa Dikenli Saç

Eğer farklı ve dağınık saç modelleri arıyorsanız, erkek saç modelleri arasında kısa dikenli saçlar de vardır. Özellikle 90'larda sivri erkek saç kesimi moda olmuştur.

Modern kısa, dikenli kesimler, arka ve yanların kısa tutulmakta olup sol üst kısmın daha uzun yapıdadır. Makas dalgalı katmanlar kullanılarak saçlar kesilir. Özellikle doğal dokulu saçı sivri uçlara dönüştürmek daha kolaydır.

Eğer dağınık saç modelleri erkek görünümlerini seviyorsanız, bunları da değerlendirmeniz mümkündür.

Dalgalı Saç Modelleri Erkek İçin Uygun: Pompadour

Pompadour her ne kadar retro olsa da dalgalı saç modelleri erkek arasında oldukça kaliteli bir görünüşe sahiptir. Özellikle 1950’ler ile beraber moda olan bu kesim, klas ve havalı bir yapıya sahiptir. Ancak günümüzde modern bir yorum ile yapıldığı için daha farklı çözümlere sahiptir.

Dalgalı Saç Modelleri Erkek Arasında: Slick Back

Hem kolay bakımlı hem de güzel duran bir saç modeli arıyorsanız, Slick Back de bunlardan bir tanesidir. Kaygan yapısı ile özellikle yumuşak saç isteyen kişiler için uygun bir yapısı bulunmaktadır. Model baştan aşağı indikçe giderek kısalır ve cilde karışır.

Dalgalı saç modelleri erkek arasında özellikle farklı bir seçenek arayan kişiler için uygundur. Bakımı zorluk bulundurmadığı için güzel çözümler almanıza olanak tanır.

Erkek Dalgalı Saç Modeller Arasında: Mid Fade

Mid Fade hafif dalgalı yapısıyla oldukça başarılı bir yapıya sahiptir. Uzunluğu istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz için oldukça güzel bir çözümdür. Arka ve yan taraflar sıfır yakın olup üst bölümler dalgalı bir yapıya sahiptir.

Bu yönüyle mid fade de sizin için güzel bir çözüm olabilir. Bunun dışında low ve high fade seçenekleri de inceleyebilirsiniz.

Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için