0

Brezilya Fönü Zararlı Mıdır?

Brezilya Fönü Zararlı Mıdır?

Brezilya Fönü Zararlı Mıdır?
  • 20 Haziran 2022, Pazartesi
  • 1116

Son dönemlerde bayanların en çok tercih ettiği saç bakımlarından olan brezilya fönü uygulaması saça kalıcı olarak düzlük sağlamanın yanında saçların canlı ve parlak gözükmesini de sağlıyor. Saçta oluşan kırılmaları da en aza indiren bu uygulama sayesinde saçlardaki kırılmalar ortadan kalkıyor ve yıpranmış saç tellerinin de güçlenmesini sağlıyor. Uygulamanın detaylı anlatımı için Brezilya fönü nasıl yapılır yazımıza göz atabilrisiniz.

Brezilya fönünün zararlı olup olmadığı çok fazla sorulmaktadır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken Brezilya fönünde uygulanan keratinin markası ve içeriğidir. Bu nedenle bilmediğiniz ve güvenmediğiniz markalar her zaman risklidir. Şuan piyasada çok fazla yüksek oranda formaldehit içeren ucuz keratinler bulunmaktadır. Bu tip keratinlerin saça faydadan çok zararı vardır. İlk etapta formaldehitin etkisi ile saçları düzleştirse de saçlara çok büyük hasar vermektedir. Uygulamadan bir kaç hafta sonra saçlar daha da kötü bir hale gelmektedir.

Keratin dediğimiz ürün sadece tek bir bileşenden yani keratinden ibaret değildir. Natura keratin markamızın saç botoksu keratinin de ve brezilya fönü keratinin formülünde saçları besleyen onaran saç bağlarını yapılandıran 10'un üzerinde hammadde vardır. Güçlü içeriği sayesinde saçlara zarar vermez. Aksine hasar görmüş, yanmış, yıpranmış saçları onarır.

Son bir kaç yıldır çok sık duyduklarımız;
Kuaförüm senin saçın brezilya fönünü kaldırmaz dedi. Doğru cevap ucuz kalitesiz keratini kaldırmaz. Fakat natura keratin tam aksine o saçı mükemmel onarır.
Çünkü; Ucuz keratinler sadece formaldehit içerir. Saç bağlarını onaran güçlendiren pahallı hammaddeleri içermezler.

Brezilya fönü yaptırdım saçlarım mahfoldu. Cevap; Size uygulanan ürün kaliteli iyi bir keratin değilmiş. Natura keratin ile yanmış yıpranmış saçlar ipeksi olur.

Keratin bakımı saçları düzleştirir mi? Kuaförüm keratin bakımı yaptı saçlarım düzleşti. Cevap keratin bakı diye formaldehit içeren brezilya formatında keratin uygulanmış

Natura keratin markamızda keratin bakımı yada saç botoksu ürünümüz. Saçları düzleştirmez. Koku duman içermez. Sadece bakım sağlar.

Brezilya fönü zararlı mıdır? Sorunuza umarız cevap verebilmişizdir.

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.000,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.500,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.200,00 TL 3.200,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için