0

Kuaförlerde Yapılan Keratin Bakımı

Kuaförlerde Yapılan Keratin Bakımı

Kuaförlerde Yapılan Keratin Bakımı
  • 25 Temmuz 2022, Pazartesi
  • 4105
Keratin bakım işlemi genellikle kuaförlerde yapılan profesyonel bir saç bakım işlemidir. Yapılan bu saç bakım işlemi sayesinde saçlara kaybettiği keratin geri yüklenir. Hasarlı, yıpranmış, cansız ve mat görünen saçlar keratin bakım işlemi sorasında sağlığına kavuşur. Keratin bakımı işlemi sonrasında, parlak, canlı ve sağlıklı saçlara kavuşursunuz.
 

Kuaförlerde Yapılan Keratin Bakım İşlemi Faydalı mıdır?

Keratin bakım işlemi ister evde ister kuaförde yapılsın saç için oldukça faydalı işlemdir. Saçımızın ana maddesi keratindir. Saçımızdaki keratin saç boyaları, oksidan açıcılar, fön, düzleştirici, güneş ve dış etkenlerden zarar görür ve saçlarımızdaki keratin eksilir. Keratin bakım işlemi de eksilen keratini saçlara yükler ve bakım yapar.
Fakat burada bir parantez açmak istiyoruz. Her kuaför böyle yapıyor olmamakla birlikte bazı kuaförler kalitesiz, ucuz, aslında keratin olmayan yüksek oranda formaldehit içeren, saça faydadan çok zararı olan ürünler ile bu işlemi yapmaktadır. Buda saça faydadan çok zarar getirmektedir.
 
O yüzden işlemi kuaförde dahi yaptırsanız, kuaförünüzün hangi marka keratin kullandığına, kullandığı markanın içeriğini ve kalitesini araştırmanızı öneririz. Kalitesiz bir keratin ile yapılan işlem sonrası ilk etapta saçlar güzel görünse de, birkaç ay içinde saçlar çok daha fazla yıpranmış bir hale gelir.
 

Kuaförde Keratin Bakımı Kaç Saat Sürer?

Kuaförlerde Yapılan Keratin Bakımı Ne Kadar Zaman Sürer ?
Kuaförlerde yapılan keratin bakım işlemi, 2 ile 3 saat arasında sürmektedir. Bu keratin bakım süresi, saçın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre değişmektedir.
 

Keratin Bakım Yapan Kuaförler Hangileri ?

Genellikle tüm bayan kuaförleri keratin bakım işlemi yapmaktadır. Günümüzde bir çok erkek kuaförü de keratin bakım işlemini uygulamaya başladı. Bu işlemi birçok kuaför yapıyor. Uygulama yaptırmayı düşündüğünüz kuaföre uygulama öncesinde hangi marka keratini kullandığını sorarak, markayı araştırabilirsiniz. Uygulamanın nasıl yapıldığını araştırabilirsiniz. Keratin bakım işlemi uzun yıllardır ülkemizde uygulanmasına rağmen maalesef uygulamayı hatalı yapan birçok kuaför bulunmaktadır.
 

Kuaförde Keratin Bakımı Fiyatı

Keratin bakım fiyatı kuaförden kuaföre farklılık göstermektedir. Kuaförün Keratin bakım fiyatını Kuaförün bulunduğu muhit, kuaförün marka değeri, kullandığı keratinin kalitesi gibi etkenler yaptığı uygulamanın fiyatını belirler. Yine de size bir yol göstermesi için şuan kaliteli iyi bir keratin markası ile bu işlemi yapan kuaförler ortalama fiyatı 750 ile 2000 TL arasındadır. 150 – 200 TL’ye bu işlemi yapıyor ise kullandığı keratin ucuz ve kalitesiz bir keratindir.

İlginizi çekebilir → Keratin Bakımı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için