0

Keratin Bakımı Sonrası Şampuan

Keratin Bakımı Sonrası Şampuan

Keratin Bakımı Sonrası Şampuan
  • 05 Şubat 2020, Çarşamba
  • 2014
Keratin Bakımı sonrası keratinin bozulmaması için dikkat edilmesi gereken bir çok adım vardır. Saçı çok sıkı bir şekilde toplamamak, yazın tuz oranı fazla olan denize girmemek, duştan sonra saçı ıslak bırakmamak fön makinesi ile kurutmak, saçınızın düzlüğüne zarar verecek ve terlemeye neden olacak faaliyetlerden uzak durmak gibi adımların arkasından kullanacağınız şampuan ve saç kremi gelir. Keratinin uzun süreli olmasında çok etkili dikkat edilmesi gereken önemli adımlardır.
 
Keratin Bakımı Sonrası Sampuan
 

Keratin bakım sonrası hangi şampuan kullanılmalı

Yaptırılan keratin bakımının markasından ve uygulamanın doğruluğundan sonra seçtiğiniz şampuanın içinde Paraben, Sülfat ve SLS içermemesi gerekmektedir. Bu keratinin ömrünü uzatmakla kalmaz günlük yaşamınızda kullanacağınız zaman da saçın daha sağlıklı, parlak ve canlı görünmesini sağlar. Keratine zarar veren Sülfat, Paraben ve SLS birçok şampuanın içinde bulunan besin oranlarıdır. Bu saçın doğal yağ dengesini bozar ve bunun üzerine saçta kırılma, kuruluk ve keratinin ömrünü kısaltma gibi sorunlara yol açar. Bu sorunları dengelemek amaçlı sülfatsız, paraben ve SLS içermeyen şampuanlar kullanılmaktadır. Bu tür şampuanlar saçın doğal yağ dengesini koruyarak daha sağlıklı bir sonuç kazandırır.

Dikkat edilmesi gereken adımlara uyduktan sonra seçeceğiniz şampuanın önemi de büyüktür. İçeriği besin oranlarını iyi bilmek ve kimler tarafından kullanılıp tercih edildiğini bilmemiz gerekir. Sıklıkla Groomed ve Natura markalı Paraben, Sülfat ve SLS içermeyen şampuan ve saç kremleri Keratin Bakımı sonrası için çok uygundur. İçerdiği özel formülü sayesinde keratinin ömrünü korumakla kalmaz saça iki kat daha parlaklık ve yumuşaklık kazandırır, her yıkamadan sonra olumlu etkiler bırakır. 

Keratin bakımı sonrası nelere dikkat edilmeli?

Duştan sonra saçların fön makinesiyle kurutulması gerekir. Saç rengini açma işlemi yapılmamalıdır.Bu konuda hazırladığımız "saça keratin yaptıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler" yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

 
Keratin Bakımı Sonrası Şampuan

Siz de uzun ömürlü ve sağlıklı bir keratin bakımı istiyorsanız tavsiye ettiğimiz markaları güvenle öneriririz.
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için