0

Keratin Bakımı Fiyatları 2022

Keratin Bakımı Fiyatları 2022

Keratin Bakımı Fiyatları 2022
  • 24 Ocak 2022, Pazartesi
  • 6800

Keratin bakımı, günümüzde sıkça kullanılan ve tavsiye edilen trend bir bakım ürünü olmuştur. Genellikle kuaförde uygulanan keratin bakım işlemi günümüzde tek kullanımlık keratin setleri sayesinde evde de uygulanmaya başlanmıştır. Peki keratin bakımı işlemini evde mi yoksa kuaförde mi yaptırmak daha mantklı sorusunun cevabını vermek biraz zordur. Burada en önemli kriter uygulama evde de yapılsa kuaförde de yapılsa kullanılan keratin markasının kaliteli olması gerekmektedir. Maalesef günümüzde 50 tl yada 100 tl gibi rakamlara keratin adı altında sahte yada keratin ile hiç alakası olmayan saça daha çok zarar veren ürünler satılmaktadır. O yüzden kuaför içinde evde uygulayacak kişi içinde en önemli nokta kaliteli iyi bir keratin sonrada doğru uygulama. 
 

keratin bakım fiyatı 2023

Günümüzde ürünlerin üretim yerine göre fiyat değişikliği gösteren markaların kaliteside birbiriyle yarışmaktadır. Amaç kullanan insanları memnun etmek ve geriye sağlıklı saç kazandırmaktır.  Fiyattan ziyade kalite her zaman ön plana çıkmaktadır. Piyasada keratin adı altında satılan birçok farklı ürün bulunmaktadır. Fakat bu ürünler keratine dair çok az şey içermektedir. Güvenli bir keratin bakımı yaptırmak istiyorsanız ürünün fiyatına, markasına ve kimler tarafından kullanılıp tavsiye edildiğine dikkat etmeniz gerekir. 

Sıkça kullanılan ve tavsiye edilen ürün olan Natura keratin markası Türkiye'nin en iyi keratin markası unvanını almıştır. Güvenini kullananlar tarafından sağlamış kalitesini iyi bir şekilde yakalamıştır. Setler halinde satılıp miktarlarına göre değişen fiyatları vardır, tekli keratin şeklinde de satılmaktadır.

Peki keratin bakımı uygulamasını kuaför fiyatları nedir 1000 TL ile 3000 TL arasında değişmektedir. 300 - 500 TL bandında uygulama yapılıyor ise kullanılan ürünün kaliteli olması yada iyi bir keratin markası olma olasılığı yoktur. Son zamanlarda müşterilerimizden gelen şikayetlerden bazıları da 1000 TL ye keratin bakımı yaptırdım ama saçımı mahvetti. Kuaför hangi markayı kullandı diye sorduğumuzda markayı bilmediğini söylemesidir. O yüzden yüksek ücret ödediğinizde iyi bir markalı keratin kullanıldığının garantisi yoktur. Kuaförünüze mutlaka kullandığı markayı sorun ve sizin gözünüzün önünde şişeden kaba dökmesini söyleyiniz.
 
keratin bakımı fiyatları
 
Uygulaması da evde kendinizin yapabileceği kolaylıktadır  ya da kuaförünüze de uygulatabilirsiniz. Uzun süreli bakım sağlamakla kalmaz saçları sağlıklı görünümüne kavuşturur. Kullananların gönül rahatlığıyla tavisye ettiği bir trend ürün olmuştur.


İlginizi Çekebilir: "Kuaförlerin kullandığı keratin ürünleri"

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.400,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Small
Natura Keratin Bakım Seti Small 1.750,00 TL 2.000,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Medium
Natura Keratin Bakım Seti Medium 2.800,00 TL 3.200,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Large
Natura Keratin Bakım Seti Large 5.000,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için