0

Keratin Bakımı Dökülmeyi Önler Mi?

Keratin Bakımı Dökülmeyi Önler Mi?

Keratin Bakımı Dökülmeyi Önler Mi?
  • 27 Ekim 2021, Çarşamba
  • 1981


Keratin saç tellerinin ana yapısında bulunan bir maddesidir. Ayrıca tırnak ve dişlerimizin yapısında da bulunur. Saçlara uygulanan kimyasal işlemler yada fön düzleştirici gibi ısılı işlemler saçın keratin yapısını bozar ve zarar verir. Keratini azalan saçlar güçsüzleşir, incelir zayıf ve bakımsız görünür. Güçsüzleşen incelen saçlarda da kırılarak dökülmeler görülür. Keratin bakım işlemi kırılarak dökülmeleri durdurur.
Özellikle saçlarını boyatan bayanların mutlaka 3-4 ayda bir keratin bakımı yaptırması gerekmektedir. Keratin bakım işlemi sonrasında saçlar çok daha sağlıklı parlak ve canlı görünmektedir.

Saç dökülmesine keratin iyi gelirmi

Saç dökülmesi sorunu yaşayanların en çok sorduğu sorulardan bir tanesi de keratin bakımı saç dökülmesini durdurur mu?
Saç dökülmesi bir çok farklı nedene bağlı olmaktadır.

 

Saç Dökülmesi Nedenleri;

Genellikle;
1- Genetik
2- Stres
3-Psikolojik sorunlar
4- Vitamin mineral eksiklikleri
5- Yanlış yada eksik beslenme
6- Yanlış kozmetik ürün kullanımı

Aslında kullanılan bir şampuanın saç dökmesi yukarıda saydığımız maddeler arasında en sonuncu sıradadır. Fakat genellikle ilk akla gelen şampuan yada kullandığı saç bakım ürünü olmaktadır.
Peki keratin bakımı saç dökülmesini engeller mi? Bir şampuandan çok daha fazlasını yapacağı kesindir. Fakat keratin bakımı saç dökülmesini tedavi edici bir ürün değildir. Saçları güçlendirir, besler sağlıklı saç uzamasına teşvik eder.

 

Keratin sonrası nelere dikkat edilmeli?

Keratin bakımı sonrasında saçların sağlığı bakımın devam etmesine bağlıdır. Bu konuda hazırladığımız "saça keratin yaptıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler" yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Keratin Bakım Fiyatları

Keratin bakımı fiyatları aslında kullanılan ürüne bağlıdır, natura keratin günümüzde sıkça kullanılan ve tavsiye edilen trend bir bakım ürünü olmuştur. Genellikle kuaförde uygulanan keratin bakım işlemi günümüzde tek kullanımlık keratin setleri sayesinde evde de uygulanmaya başlanmıştır. Güncel keratin bakım ürünlerinin fiyatlarını takip etmek için sayfamızı ziyaret edin =>"Keratin Bakımı Fiyatları 2022"

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için