0

Dağınık Erkek Saç Modelleri

Dağınık Erkek Saç Modelleri

Dağınık Erkek Saç Modelleri
  • 27 Nisan 2023, Perşembe
  • 208

Dağınık Saç Modelleri Erkek

Dağınık saç modelleri erkek modasında en çok yapılan tercihlerden biridir. Kolay şekil verilebilmesi, bunun en büyük nedenidir. Böylece zorluk çekmeden güne hazırlanabilirsiniz. Özellikle sokakta ya da bir davete giderken daha şık görünmenize yardımcı olur. Dış görünümünüze önem veriyorsanız, tek dikkat etmeniz gereken şey kombinleriniz değildir. Eğer saçlarınızı güzel bir şekilde yapmamışsanız istediğiniz sonuca ulaşmak mümkün olmaz. Bu nedenle hangi kesimleri yaptırabileceğiniz, evde hangi modelleri verebileceğiniz bilinmelidir.

Erkek dağınık saç modeli nasıl yapılır zor gibi dursa da kuaförünüze bu konuda model bilgisi vermeniz yeterlidir. Ayrıca hangi yüze hangi modellerin yakıştığını, renkleri ve bakım önerilerini bilirseniz, daha iyi çözümler elde edebilirsiniz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Nedir?

Dağınık saç modelleri erkek modasında saçları serbest bırakmaya odaklanır. Bu sayede daha güzel görünen saçlar elde edilebilir. Ancak bu saçlarınıza bakım yapmadan serbest bırakabileceğinizi anlamını taşımaz. Dağınık saçlarda da bakım işlemleri yapılmalıdır. Saçlarınıza dağınık bir hava vermek için farklı kesim ve trendlere bakarak fikir edinmeniz, böylece ilgili şekilleri vermeniz gerekir.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Kimlere Yakışır?

Erkekler hangi saç modelini sever? Bu sorunun yanıtı herkes için değişir. Zevklere ve yüz hatlarına göre tercihler farklılık gösterir. Ancak dağınık modeller kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de başarılı bir duruş sergiler. Bu modeller her erkek için uygundur. Dolayısıyla bunları kullanmak isterseniz, size ne kadar uygun olduğu konusunda düşünmeniz gerekmez. Hem kısa hem de uzun saçlar için özel sunulan çözümler vardır. Kuaföre gitmeden önce bunları ana hatlarıyla incelerseniz neler olduğunu görebilir, beğenebilir ve bunu tercih edebilirsiniz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Hangi Yüz Tipine Yakışır?

Saç modelleri yüz tiplerine göre özel bir şekilde yapılmaktadır. Bu nedenle standart tavsiyeler yer almaz. Ana hatları ile erkeklere göre yüz tiplerini bilmek, sizin için daha doğru kesinleri keşfetmenize yardımcı olur;
  1. Kare yüz modeli: Favorilerin kısa tutulması özellikle tavsiye edilir. Fransız ya da fade kesimler, daha iyi görünmenize yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra yanları kısa üstleri hafif uzun da bırakabilirsiniz. Sakallarınızı da ince bir şekilde bırakabilirsiniz.

  2. Dikdörtgen yüz modeli: Kare yüz modeline göre dikdörtgen yüzlerde belirli bir uzunluk vardır. Dik modelleri sevseniz bile bu saç tiplerinde tavsiye edilmez. Bunun yanı sıra yana yatırılan ya da alına düşen perçemleri kullanabilirsiniz. Sakal olarak kısa ve kirli sakalları veya V formundaki keçi sakallarını tercih edebilirsiniz.

  3. Oval yüz modeli: Oval yüzler, tüm saçlar ile muhteşem bir duruş sergiler. Bu nedenle istediğiniz herhangi bir seçeneği tercih edebilirsiniz.

  4. Yuvarlak yüz modeli: Yuvarlak yüz modeli farklı tür saçlar le oldukça uyumludur. Bu nedenle oval yüzlerde olduğu gibi farklı seçeneklere yönelebilirsiniz.

  5. Elmas yüz modeli: Elmas yüz modellerinde hacimli saç kesimleri özellikle tavsiye edilir. Tepe kısımları sağ ya da sola doğru yatırılabilir. Bunun dışında dağınık bırakmanız da başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Sakal bırakmayı düşünüyorsanız, kirli ya da ince sakalları tercih edebilirsiniz.

  6. Üçgen yüz modeli: Üçgen model saçlarda özellikle orta uzunluk tavsiye edilir. Çok kısa kesimlerden uzak durulmalıdır.

Dağınık saç modelleri erkek modasında her zaman popülerdir. Eğer yüz tipinizi bilir ve buna göre bir kesim tercih ederseniz, daha fazla şık olabilirsiniz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Bana Yakışır Mı Nasıl Anlarım?

Erkekler de tercih edeceği kesimin kendine yakışmasını ister. Aksi halde 1-2 ay boyunca mutsuz olunması muhtemeldir. Bu nedenle dağınık saç modeller erkek bana uyumlu mu sorusu da düşünülebilir. Eğer yüz tipinize göre hareket ederseniz, sizin için en doğru kararları kısa sürede alabilirsiniz. Eğer düz saçlar size yakışıyorsa ve erkek saçların düz olması için ne yapılmalı diyorsanız, maşa gibi ürünleri siz de tercih edebilirisiniz. Ancak bunları dikkatli bir şekilde kullanmanız gerekir. Ayrıca şu gibi noktalar da bilinmelidir;
  1. Saç modeli yüz ve kafa yapınıza uygun olmalıdır.

  2. Mevcut saç yapınızın nasıl olduğu bilinmelidir.

  3. Saçlarınız günlük yaşantınızda rahat bir şekilde kullanılabilmelidir. Belirli bir model tercih etmek, sokaktan iş yerine kadar sizi daha iyi temsil eder.

  4. Sakallarınız yüz şekliniz ile uyumlu olmalıdır.

Bunlara da dikkat ederek, daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

erkek düz saç modelleri içeriğimizi de inceleyebilirsiniz

Dağınık Saç Modelleri Erkek Kesimi Avantajları

Dağınık saç modelleri erkek kısa sürede yapılabilen bir karaktere sahiptir. Dolayısıyla evde kısa sürede şekil verebilir ve dışarı çıkabilirsiniz. Kuaförde de kesimleri buna uygun şekilde hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra dağınık saçları sokaktan işe, davetlerden düğünlere kadar her yerde kullanabilirsiniz. Bu yönleri ile avantajlı bir yapıları mevcuttur.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Bakımı Nasıl Yapılır?

Her erkek saçlarının daha güzel ve canlı görünmesini, dökülmemesini ve kepek yapmamasını ister. Bunları sağlamak istiyorsanız, bakımı nasıl yapacağınızı da bilmeniz gerekir. Şu gibi noktalara dikkat etmek, sonuçlardan daha mutlu olmanızı sağlar;
  1. Sıcak sudan uzak durulmalıdır.

  2. Saç boyu, saç tipinize uygun olmalıdır.

  3. Sprey ve jöle ürünleri sık sık kullanılmamalıdır.

  4. Saç tipine uygun bir şampuan tercih edilmelidir.

Bunlara dikkat etmek, sadece daha güçlü saçlara elde etmenize yardımcı olmaz. Dağınık saç modelleri erkek sizde daha şık bir şekilde durabilir. Ayrıca kepeklenme, dökülme gibi problemlerin de önüne geçilebilir.

Erkek Saç Bakımı

Erkek saç bakımı yaparken, kuaföre düzenli olarak giderek bakım yaptırmak da önemlidir. Evde yapılan günlük bakıma nazaran kuaförler daha profesyonel olarak çalışarak saçlarınızı besler. Böylece daha güzel saçlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Nasıl Şekil Verilir?

Dağınık saç modeli erkek arasında tercih edebileceğiniz pek çok seçenek vardır. Elinize aldığınız bir miktar bakım kremini uyguladıktan sonra, üst kısımları elinizle şekillendirebilir, ardından yan kısımlarda çalışabilirsiniz. Böylece 5 dakikada dışarı çıkmak için hazırlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra saç ayrımınızı kalıcı olarak değiştirmek istiyorsanız, saçınızı bir ay gibi bir süre boyunca ilgili yöne taramanız da tavsiye edilir. Böylece saçlara şekil vermek daha da kolay hale gelecektir. Ayrıca ince bir dişli tarak ile saçının ön kısımlarını geriye doğru tarayabilirsiniz. Böylece yüzünüzü daha fazla ön plana çıkartabilirsiniz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Saça Hangi Renk Yakışır?

Erkekler de farklı zamanlarda saçlarını boyatmak isteyebilir. Ancak bu durumda istenen modelde nasıl duracağını akıllara gelen bir endişe olabilir. Burada saç renginin, saç tipiniz ve yüzünüzle uyumlu olması gerektiği bilinmelidir. Örneğin kahverengi yapmayı düşünüyorsanız lakin bu size uymuyorsa, dağınık saç modelleri erkek de size uymaz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Modelleri

Erkeklerin tercih edebileceği dağınık saç modelleri kadınlara göre daha az olsa da çok sayıda tercih vardır. Bunların her birini ana hatları ile bilirseniz, sizde nasıl olacağını kolayca bulabilirsiniz.

Kısa Dağınık Erkek Saç Modeli

Saçlarınızı kısa kestirmeyi seviyorsanız, bu çerçevede tercih edebileceğiniz çok sayıda seçenek vardır. Line-up bunlardan bir tanesidir. Eğer güçlü yönlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız, size oldukça başarılı sonuçlar teklif eder. Bunun bir artısı da her yüz tipine uygun olmasıdır. Bu nedenle pratik şekilde kullanılabilir.

Dalgalı Dağınık Saç Modeli Erkek

Kısa ancak dalgalı saç modelleri arıyorsanız, kısa dikenli saç modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle 1990’lı yıllardan beri popüler olan bu modellerde arka ve yanlar kısa tutulur. Sol üst kısımları ise daha uzun yapıya sahiptir. Makas, saçta dalgalı katmanlar oluşturularak kullanılır. Eğer saçlarınıza doğal bir tarz vermek istiyorsanız oldukça başarılıdır.

Uzun Dağınık Saç Modelleri

Kare veya oval bir yüz tipiniz varsa, Noped Tidiness uzun erkek saç modelleri arasında kullanabileceğiniz seçeneklerden bir tanesidir. Burada saçların yandan ve arkadan uzamasına izin vermeniz gerekir. Böylece daha güzel bir duruş sergiler. İlk başlarda kısa gibi görülse de zaman içinde kendini gösterir.

Dağınık İnce Telli Saç Modelleri

Saçlarınız orta boylu veya inceyse, fresh cut kullanmanız da mümkündür. Fresh cut nedir erkek incelendiğinde doğal ve soft katlar oluşturduğu görülür. Böylece günlük yaşamda muhteşem bir saç modeline kavuşmanız sağlanır. Eğer katların daha belirsiz olmasını istiyorsanız, Ghost kesim de kullanabilirsiniz. Ghost kesim ne demek incelendiğinde saçların boylamasına kesildiği, dik şekilde uçlardan başlanarak yapıldığı görülür.

Erkekler İçin Dağınık Saç Modelleri

Erkekler için dağınık saç modellerinde düşünebileceğiniz birçok seçenek mevcuttur. Mid fade kesimleri de bu çerçevede düşünebilirsiniz. Hafif dalgalı yapısıyla kombinlerinizle muhteşem bir şekilde birleşebilir. Arka ve yan taraflar sıfıra yakın olup üst taraflar dalgalandırılır. Bunun low ve high seçenekleri de vardır. Tercih etmeden önce bunları da incelemeyi düşünebilirsiniz.

Dağınık Saç Kesimleri

Dalgalı saç kesimleri, erkeklere günlük yaşamda büyük bir kolaylık sağlar. Eğer bu kapsamda ne yapabileceğinizi düşünüyorsanız, slick back modelleri de değerlendirebilirsiniz. Kaygan ve yumuşak dokusuyla size kendinizi daha şık hissettirebilir. Eğer yeni ve farklı bir model arıyorsanız, size başarılı çözümler sunar.

Dağınık Saçlar İçin Saç Kesim Modelleri

Dağınık saç modelleri erkek sadece kesimler ile sınırlı değildir. Bunun dışında mevcut kesimi seviyorsanız, şekil vermeyi de düşünebilirsiniz. Saç bakım kremini alıp saçlarınıza uygularsanız, doğal bir dağınıklığı kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

Dağınık Saç Toplama Modelleri

Dağınık saçlarla kullanabileceğiniz kesimler oldukça geniştir. Amerikan modeli de bunlardan bir tanesidir. Özellikle orta boy saçlarda en iyi çözümleri sunar. Burada üst taraf daha uzun bırakılırken, yanlar daha kısa durur.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Ne Sıklıkla Yıkamalıyım?

Erkeklerin saçlarını haftada minimum 3 kere yıkaması tavsiye edilir. Böylece saçlarınıza daha iyi bir bakım yapmanız da mümkün olur. Ayrıca saç tipinize uygun şampuanlar da unutulmamalıdır.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Hangi Tarz Şampuan Kullanılmalı?

Kadınlar gibi erkeklerin de saç tiplerine uygun şampuanları kullanması gerekir. Örneğin saçlarınız kuruysa ancak yağlı saçlar için sunulanları alırsanız, bu durum kısas sürede sonuçlardan memnun kalmamanızla sonuçlanabilir. Eğer saçlarınız kepekliyse ya da çok dökülüyorsa, buna karşı özel sunulan ürünlere bakmanız şarttır. Doğal ve bitkisel şampuanlarımızı mutlaka incelemenizi öneririz.

Dağınık Saç Modelleri Erkek Hangi Bakım Ürünlerini Kullanılmalı?

Dağınık saç modelleri erkek ne kadar güzel olursa olsun, düzenli bakım yapılmadıkça yetersiz kalır. Burada ilk olarak sürekli jöle ya da kimyasal dolu şampuan kullanmanın, saçlarınıza zarar vereceğini bilmeniz gerekir. Daha doğal içerikli olan ürünler, sizi sonuçlardan memnun bırakabilir. Bunun yanı sıra erkekler için özel sunulan saç serumlarını, toniklerini ve kremlerini de düzenli olarak kullanmanız önerilir.
Öneri > Groomed keratin saç maskesi ürünümüzü incelemeyi unutmayın!

Dağınık Saç Modelleri Erkek Saç Bakımı Doğal Yöntemler

Evde saçlarınıza uygulayabileceğiniz doğal yöntemler, bakım ürünleri ile birleştirildiğinde daha güzel saçlara kavuşmanızı sağlayabilir. Zeytinyağı ve bal bu konuda tercih edebileceğiniz karışımlardan biri olabilir. Nasıl yapıldığını inceleyerek denerseniz, hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz. Ayrıca beslenmenize de dikkat edilmelidir.
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için