0

Sülfatsız Şampuan Nedir?

Sülfatsız Şampuan Nedir?

Sülfatsız Şampuan Nedir?
  • 26 Ocak 2022, Çarşamba
  • 250
Sülfatsız Şampuan Nedir? Sülfatsız şampuanlar, diğer market şampuanlarına göre daha az köpüren içerisinde SLS, SLES, ALS ve MLS gibi sülfat türevi maddeler bulundurmayan şampuanlardır. Sülfat içeren şampuanlar saç ve saç derisinde tahrişe neden olduğundan sülfatsız şampuanlar daha fazla tercih edilir. Daha fazla bilgi için Sülfat nedir? blog yazımızı inceleyebilirisiniz.
 

Sülfatsız Şampuan Ne işe Yarar?

Sülfatsız şampuanlar saçlarda yumuşaklık hissi bırakır ve saçların canlı ve parlak görünmesini sağlar. Boyalı saçların renginin bozulmaması ve akmaması için tercih edilen sülfatsız şampuanlar brezilya fönü ve keratin bakımı işlemlerinin uzun ömürlü olması için de tercih edilir. Groomed sülfatsız şampuan tüm saç tipi için özel olarak geliştirilmiştir. İçeriğindeki proteinler ve bitki özleri ve keratin sayesinde sülfatsız şampuandan öte bir şampuandır. Özel yapısı sayesinde yıpranmış saçlarınıza hızlı ve etkili bir onarım sağlamaktadır.
Groomed keratin şampuanı, özel boya koruyucu etken maddeleri sayesinde boyalı ve açıcı uygulanmış saçlarda oldukça etkilidir. Ayrıca saç derisini yatıştırır ve kaşıntıya engel olur.
 

Sülfatsız Şampuan Faydaları 

Sülfatsız şampuanlar doğal yapısı sayesinde saçları nazik bir şekilde temizliyor. Kimyasal içeriği bulunmadığından saçları nazik bir şekilde temizlemekle kalmıyor saçların doğal yapısını da koruyor. Yumuşak formülleri sayesinde saçlarda kırılma, kopma, yıpranma ve kuruma gibi saç problemlerinin de oluşumunu engelliyor.

Kimyasal içeriği bulunmayan, tamamen organik içeriğe sahip olan Groomed sülfatsız şampuanlar saçlarınızın doğal yapısını korur. Boyalı ve hassas saçlarınız için özel koruyucu içeriğe sahip olan sülfatsız şampuan saçlarınızdaki renk kayıplarını da engeller. Saçınıza uygulandığınızda köpürmemesi sizi yanıltmasın saçlarınızı yıkadıktan sonra derinlemesine temizliğe siz de şahit olabilirsiniz. 

Natura Keratin sülftasız şampuanlar saç tipiniz ne olursa olsun saçlarınızın kolaylıkla yağdan ve kirden arındırılmasını sağlar, brezilya fönü ve keratin bakımının ömrünü uzatır. İçeriğindeki keratin proteinleri sayesinde saçlarınızdaki yıpranmaları onarır. Brezilya fönü ve keratin bakımının kalıcılığını korumak için Natura Keratin sülftasız şampuan saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.   


Sülftasız Şampuan Önerileri

Sülfatsız şampuan olarak önerebileceğimiz Natura Keratin ve Groomed sülfatsız şampuanları boylalı saçların rengini ve kuru saç tellerini korur. Hassas saç derinizi tahriş olmadan saçlarınızı temizler. Aynı zamanda doğal içeriği sayesinde yıpranmış saçlarınıza bakım yaparak onarılmasını sağlar. Yumuşak formülü sayesinde saçları arındırırken saç tellerinin de kırılmalarını engeller ve kurumaya karşı korur. Brezilya fönü ve keratin bakımının kalıcılığını sağlamak için Natura Keratin ve Groomed sülfatsız şampuan kullananlar saçlarının canlılığı ve parlaklığından memnun kalmaktadırlar.
    
 
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için