0

Saçlara En Çok Ne Zarar Verir?

Saçlara En Çok Ne Zarar Verir?

Saçlara En Çok Ne Zarar Verir?
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 453

Saç bir kadın için vazgeçilmezdir. Vücudun en değerli aksesuarıdır. Önemli bir gecede ya da gün içerisinde alımlı ve çekici olmanızı dişiliğinizi ortaya koymanızı saçlar sağlar. Bakımlı bir saç bir kadın için büyük bir hazinedir. Güzel bir saçın değeri gördüğünüz anda anlaşılmaktadır. Parlayan ve dolgun saçlar her kadının hayalidir. Bütün çizgi film çizimlerinde sinema sanatçılarında ya da kapak kızlarında göreceğiniz saç şekli dolgun ve bakımlı saçlardır. Nedeni kadına vurgu yapmak ve onun bir dişi olduğunu gözler önüne sermektir

Saça yapılan kimyasal işlemler

Saçlara yapılan kimyasal işlemler saçların çok fazla zarar görmesine neden olabilir. Bunların başında da içinde birçok çeşit kimyasal bulunan saç boyaları gelir. Bu nedenle saçları boyatmadan önce seçilen boyanın çok fazla kimyasal içermemesi ve saçlara zarar vermemesi gerekir. Inoa saç boyası saçlarınıza hiçbir zarar vermeden saçınızı istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Ayrıca özel yapısı sayesinde saçlarınızı boyarken saçlarınıza nem kazandırarak canlı parlak ve dolgun bir görünüme kavuşturuyor.
 

Isılı İşlemler

Sürekli düzleştirici, fön gibi ısılı işlemler uygulanan saçlar bir zaman sonra direncini kaybeder ve saçlarda yıpranma gözükür. Yıpranan saçlarda keratin eksikliği görülür ve saçlarda direncini kaybeder. Böylece saçlar dış etkilere karşı savunmasız hale gelir.

Her gün yüksek ısılarda uygulanan fön ve düzleştiriciler saçları yıpratır. Bunun önüne geçmek için Fön spreyi, durulanmayan sprey gibi ürünler kullanılmalıdır. Bu spreyler saç telleri üzerinde bir kalkan görevi görür ve ısının direkt saç tellerine zarar vermesinin önüne geçmiş olurlar.

Sitemizde satılan Natura Keratin Durulanmayan Saç Spreyi' ni de bu amaçla kullanabilirsiniz. Ayrıca argan yağı ile de saçlarınızdaki oluşabilecek matlık ve kırıkların önüne geçebilir ve saçınızın dolgun ve canlı gözükmesini sağlayabilirsiniz.
 

Yanlış Uygulamalar 

Saçları da tararken hızlı ve sert olmak saçların daha fazla yıpranmasına neden olur. Çok fazla karışmış saçları taramaya çalışırken saç uçlarını en uçtan tarama başlayabilirsiniz.

Saç maskesi saça zarar verir mi ?

Saçlara bakım sağlamak amacıyla kullanılan saç maskelerinin düzensiz ve çok miktarda kullanmak saçlarınıza faydadan çok zarar verecektir. Saç maskesi kullanırken saçların ihtiyacı olan kadar ve düzenli kullanmak saçınızın daha canlı olmasını sağlayacaktır. Topuz yapmak veya saçın sıkı toplanması saçlarınızın kırılmasına neden olabilir.

Yanlış saç maskesi kullanımı saç zarar verebilir!

Saçın yıpranmasına ve dökülmesine neden olan bu etken saçlarınızı cansızlaştırır. Ayrıca her gün saçlarınızı yıkamak saçlarınızın aşırı kurumasına neden olabilir. 

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Small
Natura Keratin Bakım Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Keratin Saç Bakım Seti
Natura Keratin Saç Bakım Seti 1.500,00 TL 2.500,00 TL
Natura Keratin Sütü 150 Ml
Natura Keratin Sütü 150 Ml 480,00 TL 800,00 TL
Groomed Argan Saç Serumu
Groomed Argan Saç Serumu 600,00 TL 1.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için