0

Saç Boyama Aralığı Ne Kadar Olmalı

Saç Boyama Aralığı Ne Kadar Olmalı

Saç Boyama Aralığı Ne Kadar Olmalı
  • 02 Ekim 2020, Cuma
  • 6280
Saç boyama işlemi kaç kere yapılırsa yapılsın her seferinde ayrı bir heyecanı vardır. Seçilen saç renginin saçtaki duruşunu her zaman sabırsızlıkla bekleyen bayanlar istemediği sonuçlarla karşılaştığında büyük bir hayal kırıklığı ile arayış içine girerler. Bunun sonucunda da saçları tekrar boyama kararı veren bayanların aklında saç boyama aralığı ne kadar olmalıdır sorusu yer alır.
 

Saç kaç ayda bir boyanır ?


Her kimyasal işlemin zararı olduğu gibi saç boyama işleminde saçlar üzerinde büyük zararları vardır. Saç boyama işlemlerinde saçlarınız sert kimyasal işlemlere maruz kalır. Bu nedenle saç boyama işleminden sonra tekrar saçı boyamak için beklemek gerekir. Bu bekleme süresi saçların yapısına göre değişse de saçlarınızı tekrar boyatmak için en az 4 hafta beklenmesi gerekir.

Bu süre saçınızın sağlığı açısından beklemeniz gereken minimum süredir. Fakat saçlarınız ince ve tekrar boyattığınızda saçınızın hasar görmesi ve yıpranmasından endişeleniyorsanız yeniden boyama işlemi için 6 - 7 hafta beklemekte fayda vardır. 
 

Saç Boyasının Daha Kalıcı Olması İçin Ne Yapılmalı?

Saç Boyası Tercihi

Profesyonel saç boyası kullanarak saçlarınızdaki boyanın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli saç boyaları ile saçlarınıza istediğiniz rengi birebir kazandırmakla kalmaz saçlarınızdaki boyanın daha kalıcı olmasını da sağlayabilirsiniz. Sitemizde bulabileceğiniz kaliteli ve profesyonel saç boyaları ile siz de saçlarınızla istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.
 

Boyalı Saçlar İçin Saç Bakımı

Boyalı saçlara yaptığınız saç bakımı ile saçlarınızdaki boyanın daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Sitemizde her saç tonuna göre bulabileceğiniz boyalı saçlara için özel tasarlanmış bakım setleriyle saçlarınızdaki boyanın kalıcılığını arttırabilirsiniz. Groomed boyalı saçlar için saç bakım setinin içeriğindeki boya koruyucu ve termal koruyucu ve UV filtresi sayesinde saçlarınızı dış etkenlere karşı koruyarak saç boyama süresini uzamanızı sağlayabilirsiniz. İçeriğindeki keratin sayesinde saçlarınızı beslerken sedef tanecikleri sayesinde de saçlarınıza ışıltı kazandırır. 


Boyalı Saçlar İçin Şampuan

Kullanılan market şampuanları saçlarınızdaki boyanın kalıcılığını olumsuz bir şekilde etkiler. Bu nedenle kullanılan şampuan ve saç kremlerine de dikkat edilmesi gerekir. Sitemizdeki şampuan ve saç kremleriyle siz de saçlarınızdaki boyanın uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.


 
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için