0

Natura Keratin Nasıl Çalışır?

Natura Keratin Nasıl Çalışır?

Natura Keratin Nasıl Çalışır?
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 130

Natura Keratin tedavisi saç teline nüfus ederek hasar görmüş yıpranmış saç tellerini onarır. Saç teli üzerinde koruyucu bir katman oluşturur. Bu organik keratin tedavisi sonucunda saçlarınız pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Elde edilen sonuçlar, Natura Keratin tedavisi 3- 6 ay sürer. Siz de Natura Keratin ürünleri ile saçınızdaki değişimi hissedin.

Natura Keratin brezilya fönü ve saç botoksu keratin sayesinde saç telleri kaplayarak saçların korunması için kalkan oluşturur. Saçı çevresel etkilere ve yanlış uygulamalara karşı saçın korunmasını sağlar. Gözle görülebilen fark edilen muhteşem yumuşaklık ve bakım sağlayabilirsiniz. Saçtaki yıpranmaları onararak saçınızın parlak ve yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz. Saçlardaki ölü hücrelerin arındırılmasını sağlayarak saç yüzeyini pürüzsüzleştirir ve saçın ihtiyacı olan keratini saça tekrar kazandırır. 
Natura Keratin Brezilya Fönü uygulaması ile saçlarınızı yenileyerek uzun süre kalıcı fön imkanı sağlayabilirsiniz. Böylece saçlarınızın onarılmasını ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. Natura Keratin brezilya fönü uygulaması ile saçlarınıza uzun vadede canlılık ve parlaklık kazandırabilirsiniz. Natura Keratin Brezilya Fönü uygulaması ile hasar görmüş ve yıpranmış saç tellerini onarmak ve sağlıklı ve bakımlı görünüme kalıcı düzlüğe kavuşturmak sizin elinizde. 


Natura Keratin Saç Botoksu sayesinde saçlarınıza bakım ve onarım sağlayabilir ve hasarlı ve yıpranmış yapısını ortadan kaldırabilirsiniz. İnce saç tellerine gereke keratini kazandırarak saçları dolgunlaştırır. Ayrıca saçlarınızın daha sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için