0

Kuru Saçlar Nasıl Nemlendirilir?

Kuru Saçlar Nasıl Nemlendirilir?

Kuru Saçlar Nasıl Nemlendirilir?
  • 12 Ağustos 2020, Çarşamba
  • 266
Saçlarımız doğal dengesini kaybettiğinde ya da yeterince nemlendiremediğimizde kuru ve mat görünmeye başlar. Bunun temel nedeni uygun olmayan bakımlar veya şekillendirmelerdir. Bu durum keratin eksikliğinin başlangıcı sayılır. Kuruyan saçlarınızı nemlendirerek saçlarınızdaki keratinin azalmasını engelleyebilir ve saçlarınızın cansızlaşarak kırılmasını önleyebilirsiniz. Peki kuruyan saçlar nasıl nemlendirilir?  Yaptığınız yanlış uygulamalar saçlarınızın kuru ve mat görünmesine mi neden oluyor? Saçlarınıza uygulamış olduğunuz fön maşa vb. kimyasal veya ısı işlemleri nedeniyle yıpranmış saçlarınızdan kurtulmak istiyorsanız sizi Natura Keratin saç botoksu ile tanıştıralım. Bu uygulama hakkında detaylı bilgiye saç botoksu nedir? başlıklı yazımızda göz atabilirsiniz.

Kuru saçlar normal saçlara göre daha fazla kırılgandır ve dokunduğunuzda hiç hoşunuza gitmeyecek bir his verir. Bazen bu hissi saman gibi bazen süpürge çalısı gibi bazen de mısır koçanı diye adlandırırız. Adlandırmamız zaman zaman değişse de saçlarımızın ihtiyacı olan şey hep aynıdır. Biz buna keratin deriz. Keratin eksikliğinde saçların taraması zordur ve ışıl ışıl yapısını kaybetmiştir. 

Kuru ve mat saçlarınızdan evde uygulayabileceğiniz yöntemle rahat ve pratik bir şekilde kurtulmak istemez misiniz? O halde size Natura Keratin Saç Botoksu uygulamasını öneriyoruz. Natura Keratin saç botoksu uygulamasıyla saçlarınızdaki kuru ve mat görünümü engelleyerek oluşabilecek kırılmaların da önüne geçebilirsiniz. Natura Keratin saç botoksu sayesinde saçlarınıza ihtiyacı olan keratini yükler ve saçlarınızı daha dayanıklı hale getirebilirsiniz. Kuru saçları nemlendirerek ihtiyacınız olan keratini kazanabilir ve zayıflamış saç tellerinizi onararak evinizde pratik bir şekilde bakım sağlayabilirsiniz. Saçlarınızın kuru ve cansız görünmesinin nedenlerinden olan keratin eksikliğini Natura Keratin Saç botoksu ile giderebilirsiniz. Natura Keratin saç botoksu saçlarınızın kuru ve mat görünümünü engelleyerek her bir saç telinizi korur ve saçlarınıza hacim ve parlaklık verir. 

Siz de evde uygulayabileceğiniz kimyasal içermeyen, kuru ve mat saçlar için özel olarak üretilmiş, saç bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. Natura Keratin saç botoksu ile de bu tercihinizi taçlandırabilirsiniz. 

Saçlarınızı uyguladığınız açıcı, boya vb. çeşitli kimyasalların zararlarından arındırmak istiyorsanız size profesyonel çözüm sunan Natura Keratin saç botoksunu öneriyoruz. Saçlarınızın kaybetmiş olduğu keratini tekrar kazandırarak saçlarınızın muhteşem onarımını sağlar. 

Keratin takviyesi saç bakımının en kalıcı yöntemlerindendir ve keratinin bu özelliği hiçbir maddede gözükmemektedir. Kuru saçlarınız daha fazla hasar görmeden keratin yüklemesi ile saçlarınızın dayanıklılığını arttırabilirisiniz. 

 

Natura Keratin Saç Botoksu setleri için tıklayınız.

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.000,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Sütü 150 Ml
Natura Keratin Sütü 150 Ml 400,00 TL 800,00 TL
Natura Keratin Saç Bakım Seti
Natura Keratin Saç Bakım Seti 1.750,00 TL 2.500,00 TL
Groomed Argan Saç Serumu
Groomed Argan Saç Serumu 600,00 TL 1.000,00 TL
Groomed Saç Bakım Seti
Groomed Saç Bakım Seti 1.200,00 TL 2.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için