0

Kıvırcık Saçlar İçin Bakım

Kıvırcık Saçlar İçin Bakım

Kıvırcık Saçlar İçin Bakım
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 666

Kıvırcık saçlar hacimli ve elektriklenmeye müsait saç tellerinden olduğundan dolayı sık sık bakıma ihtiyaç duyar.  Özellikle kurumaya meyilli olan bu saç tiplerinde saça uygun şampuanların ve saç serumlarının tercih edilmesi gerekmektedir.

Kıvırcık saçlara bakım  bazı püf noktaları vardır. Kıvırcık saçlar asi olur ve şekil alması da oldukça zordur. Bu nedenle bu saç tipleriyle başa çıkabilmek adına düzenli olarak saç kesimi yapılmalıdır. Uçlardan yapılan saç kesimi saçın elektriklenmesini ve kurumasını engeller. Ayrıca saç bakım yağları ve serumları da saçı yatıştırarak saça hem bakım yapar hemde saçtaki kabarma sorununu engellemiş olur.

Kıvırcık Saça Keratin Bakımı


Natura keratin ürünlerinin kıvırcık saçlara yönelik saç bakım ürünleri içeriğindeki doğal moleküllerle saçınızın ihtiyacı olan tüm onarımı sağlar.
Kıvırcık saçlara sahip olan bayanlar saç bakımı konusunda daha titiz olmaları gerekir. Çünkü kıvırcık saçlar kolay bir şekilde zarar görebilir, kuruyabilir veya elektriklenerek kabarabilir. Eğer saçlarınız çok fazla kıvırcık ve kurutmakta zorluk çekiyorsanız saçlarınızdaki nemi havluyla alabilir veya kurutma makinesiyle hafif bir şekilde kurutabilirsiniz. Böylece saçlarınızın çok fazla nem kaybetmesini önleyerek saçınızın kırılmasını da engelleyebilirsiniz. Ayrıca kıvırcık bir saça sahipseniz ıslakken saç kestirerek pek doğru sonuç alamazsınız. Çünkü ıslak olan kıvırcık saçların bukleleri uzar ve saçlarınızı istediğinizden daha fazla kesmenize neden olabilirsiniz.  
Kıvırcık Saçlar İçin Bakım

Kıvırcık saça sahip olanların en büyük problemlerinden biri ise saçın tarandıktan sonra çok fazla elektriklenmesi ve kabarmasıdır. Bu nedenle saçınızı yıkarken kimyasal olmayan ve sülfatsız şampuanlarla yıkamak saçınızın dinginleştirir ve sonrasında kullanacağınız sülfatsız saç kremleri sayesinde saçlarınızın daha canlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Saç tarama işlemini de saç kreminden hemen sonra yaparak saçlarınızın elektriklenme ve kabarma gibi sorunları da ortadan kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.
Kıvırcık saçların yapısı gereği kırılmalara daha müsait olduğundan yazın deniz veya havuzun etkilerinden ya da güneşin zararlı ışınlarından korumak için saçlarınıza Natura Keratin durulanmayan saç spreyini kullanarak pratik bir şekilde saçınızı koruyabilir ve saçlarınızın canlı ve parlak gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra hemen taramayı tercih etmiyorsanız saçlarınızdaki ıslaklık gittiğinde uçlarının daha iyi taranması ve kabarmayı ve elektriklenmeyi engelleyebilirsiniz.

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Small
Natura Keratin Bakım Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Keratin Sütü 150 Ml
Natura Keratin Sütü 150 Ml 480,00 TL 800,00 TL
Groomed Argan Saç Serumu
Groomed Argan Saç Serumu 600,00 TL 1.000,00 TL
Natura Keratin Saç Bakım Seti
Natura Keratin Saç Bakım Seti 1.500,00 TL 2.500,00 TL
Groomed Saç Bakım Seti
Groomed Saç Bakım Seti 1.200,00 TL 2.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için