0

Kıvırcık Saç Bakımı

Kıvırcık Saç Bakımı

Kıvırcık Saç Bakımı
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 450

Kıvırcık saçlar, düzenli olarak bakıma ihtiyaç duyan saçlardır. Aksi takdirde kurumaya ve kabarmaya meyilli olan kıvırcık saçların bakımında her iki üç ayda bir kesim yapılması gerekmektedir.

Kıvırcık saç bakımında sık sık saç yıkamaktan kaçının. Çünkü sık sık yıkanan saçlarda şampuan kurutucu etki yapar ve saçın daha fazla kabarmasına neden olur. Bu nedenle kıvırcık saçlarda saçların kabarmaması ve elektriklenmemesi için başta argan yağı, jojoba, zeytinyağı veya badem yağı kullanılmalı ve kullanılan şampuan ve saç kremlerinde de saçların nemlendirme özelliği olmasına özen gösterilmeli.

Kıvırcık Saça İyi Gelen Yağlar

 
Kıvırcık saç bakımında banyo sonrası saçta kabarmayı önleyici Groomed argan yağı kullanabilirsiniz. Böylece saçları beslerken sakinleştirebilirsiniz ve saçın nem ihtiyacı giderilerek saçın elektriklenmesi engellenir
Kıvırcık saçlar daha çok kurumaya ve kabarmaya meyilli olduğundan saçların nemlendirilmesine özen göstermek gerekir. Bunun yanında kıvırcık saçlarda ısının saçlar üzerinde ek bir kurutucu etkisi olduğu da göz ardı edilmemeli. Bu nedenle fön ile saçları kurutmak yerine kendi halinde kurumaya bırakmak daha sağlıklıdır. Ya da alternatif olarak fön makinesinin ısı ayarını en düşük seviyede tutarak saçlarınızdaki kurumaların önüne geçersiniz.

Düzleştiriciler ise saçlarınızın en büyük düşmanıdır. Kıvırcık saçlarda düzleştirme süresi daha uzun olacağından ısıya maruz kalma süresi de artar. Böylece saçların kırılmasını ve koparak dökülmesine neden olabilir.

Kıvırcık saçlarda saç kesimi yaparken ise saçlarınızı yumuşak katlar halinde kestirerek buklelerinize muhteşem bir esneklik kazandırabilirsiniz.

İlişkili Ürünler

Natura Keratin Bakımı 120 Ml
Natura Keratin Bakımı 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Keratin Bakım Seti Small
Natura Keratin Bakım Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Groomed Argan Saç Serumu
Groomed Argan Saç Serumu 600,00 TL 1.000,00 TL
Natura Keratin Saç Bakım Seti
Natura Keratin Saç Bakım Seti 1.500,00 TL 2.500,00 TL
Groomed Saç Bakım Seti
Groomed Saç Bakım Seti 1.200,00 TL 2.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için