0

Keratin Saç Bakım Ürünleri Nelerdir?

Keratin Saç Bakım Ürünleri Nelerdir?

Keratin Saç Bakım Ürünleri Nelerdir?
  • 19 Kasım 2023, Pazar
  • 441
Keratin Saç Bakım Ürünleri Nelerdir?
Keratin bakım ürünleri herhangi bir sebepten dolayı saçları yıpranmış kişiler tarafından bakım amacıyla kullanılan ürünlerdir. Bu ürünlerin ortak özelliği formları değişse de, içerilerinde yüksek oranda keratin bulunduruyor olmalarıdır. Saç için oldukça yararlı bir protein olan keratin bu ürünler sayesinde saça uygulanarak, saçın çok daha sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlamaktadır. Bu bakımın hem erkek hem de kadınlar tarafından tercih ediliyor olması ise, bakımı oldukça popüler hale getirmektedir. Saç için kullanılan keratin farklı amaçlar için uygulansa da, en genel amacı yıpranmış ve kötü haldeki saçların düzelmesini sağlamaktır. Saçlar birçok sebepten dolayı yıpranarak, sağlıklarını yitirebilir. Dolayısıyla günümüzde de pek çok kişi keratin saç bakım ürünleri sayesinde saçların eski sağlıklarını kavuşmasını amaçlar.
 

Keratin Bakımı & Saç Botoksu Ürünleri

En iyi keratin bakım ürünleri arasında bulunan keratin bakım setleri ya da diğer adı ile saç botoksu setleri gelir. Şampuan, saç kremi, saç maskesi gibi birçok saç bakım ürünün içerisinde keratin bulunabilir. Fakat bunların hiçbirisi keratin bakım işlemi sağlamamaktadır. Yanmış yıpranmış saçları onarmak için keratin bakım uygulaması yapılması gerekmektedir. Bu işlem için Natura keratin saç botoksu setini kullanabilirsiniz.
 
keratin bakım setleri
 

Keratin Bakım Şampuanı

Saç bakım ürünleri arasında en çok kullanılan ürün şüphesiz şampuandır. Keratin şampuanı seçerken sülfat, paraben ve sls içermemesine dikkat edilmesi gerekir. Günümüzde hemen herkes için kullanılan şampuanlar, içerisinde bulunan farklı etkenler dolayısıyla saçları daha sağlıklı hale getirebilir. Dolayısı ile şampuanınızın içerisinde keratin olmasını tercih etmeniz, saçlarınıza daha iyi bakım sağlamanıza yardımcı olacaktır. 

Keratin içeren bakım şampuanları saçlara en iyi bakımı sağlamaktadır. Şampuan içerisinde bulunan keratin sayesinde düzenli olarak uygulayacağınız bu bakım, saçlarınızın çok daha sağlıklı bir hal alması konusunda yardımcı olmaktadır. Özellikle saçları yoğun şekilde yıpranmış kişilerin şampuan tercihlerini, keratin içerenlerden yana yapmaları tavsiye edilmektedir.
 
keratin şampuanı
 

Keratin Bakım Maskesi

Keratin bakım uygulamasından sonra saçlara en faydalı bakım ve onarımı sağlayan ürün keratin saç maskeleridir. Şampunların içeriğinde her ne kadar keratin olsada şampuanlar form olarak temizleyici ürünlerdir. O yüzden şmapunaların saçlara besleme ve onarma etkisi saç maskesi kadar olması mümkün değildir. Saç maskeleri içeriğinde yüksek oranda keratin ve saçları besleyen yağlar ve aktifler içeriyorsa saçlara mükemmele nemlendirme ve besleyicilik sağlar. Keratin saç maskesi satın alırken ürünün içerik kısmını detaylı incelemenizi öneririz. Sadece keratin içeriyor olması o ürünün iyi bir ürün olduğu anlamına gelmemektir. Yüksek oranda keratin içermesi gerekir saçlara faydalı en az 3-4 yağ ve extraktlar içermelidir.
Keratin saç maskesini haftada iki defa kullanmanız saçlara için çok faydalıdır. Saçları keratin şampuan ile yıkadıktan sonra keratin saç maskesini sürünüz 10-15 dk saçta beklettikten sonra bol su ile durulayınız. 
Saçlarında yıpranma gibi problemler yaşayan kişiler en iyi keratin bakım maskesi için tıklayınız. hakkında araştırma yapmaktadır. Yapacak olduğunuz uygulamanın etkilerini en iyi olması adına seçeceğiniz keratin saç maskesinin markası oldukça önemlidir. Sağlık açısından herhangi bir problem ile karşı karşıya kalmamak adına tercih edeceğiniz keratinin zararlı içeriklerden arındırılmış olduğundan emin olmanız gerekir.


 

Keratin Sütü

En iyi keratin bakım ürünleri arasında keratin sütü de gelmektedir. Keratin sütü taşınabilir formda olması sebebiyle de oldukça rağbet görmektedir. Seyahatleriniz esnasında yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün, saçlarınıza yaptığınız bakımın ertelenmemesini sağlayacaktır. Sprey formda olması oldukça kolay bir kullanım sağlarken, saçlarınıza sürekli olarak bakım yapmaktadır.  Keratin sütü keratin şampuan ve keratin saç maskesi kullanıldığı takdirde saçların çok kısa süre içerisinde eski sağlıklı hallerine geri dönmesini sağlayacaktır. Keratin sütü kuru, cansız mat ve kolay taranmayan saçlara kolay taranma, yumuşaklık besleyici etki ve hacim kazandırır. Saçlara dolgunluk parlak ve nemlendirme sağlar. İçeriğindeki keratin saç tellerini güçlendirerek saçları koparak dökülmelere karşı korur.
Etkisi ilk kullanımdan itibaren fark edilir.
 
keratin ütü
 

Keratin Bakım Setleri

Yanmış, yıpranmış saçları anında onarmak ve sağlıklı hale getirmek için keratin setleri tercih edilir.. Sağlık açısından herhangi bir problem yaşamak istemeyen kişiler, keratin seçimleri esnasında ürünün içerisinde herhangi bir katkı maddesi olup olmadığını araştırmaktadır. İyi bir keratinin formaldehit ve zararlı kimyasal içermemesi gerekir. Tercih edeceğiniz Keratinin katkısız ve zararlı maddelerden arındırılmış olması saçınıza yapacağı etkilerin çok daha uzun süre kalmasını sağlayacaktır. Dolayısıyla en kaliteli keratin bakım ile saçlarına bakım yapmak isteyen kişiler, bitkisel özlü keratinlerden yardım almaktadır. Özellikle evlerinde keratin bakımı gerçekleştirecek olan kişiler için satılan keratin bakım setleri oldukça iyi bir seçenek haline gelmektedir. Bu setlerin içerisinde bakım esnasında ihtiyacınız olan tüm malzemeler bulunmaktadır.
 
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için