0

Brezilya Keratini Nedir?

Brezilya Keratini Nedir?

Brezilya Keratini Nedir?
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi
  • 518

Keratin, saçta bulunan koruyucu niteliğe sahip bir maddedir. Saçı güçlendirerek canlılık kazandırır ve sağlıklı bir görünüm sağlar. İçeriğindeki sülfür ve aminoasit ile saçı besler ve protein sağlar. Saçta keratin eksikliği ise saçın cansızlaşmasına ve kurup yıpranmasına neden olur. Bu konuda daha fazla bilgiye Keratin nedir? başlıklı yazımızda göz atabilirsiniz.  

Brezilya keratini, saç yapısını bozmayan, saçı içten  onarıp güçlendirerek esneklik kazandıran bir moleküldür. Saçın elektriklenmesini engelleyerek yumuşaklık kazandıran keratin, özellikle işlem gören ve kuru hava, güneş, deniz tuzu gibi nedenlerle yıpranan saçlar için gereklidir.
 
Brezilya Fönü ile saçlarınza sadece kalıcı bir keratin yüklemesi yapmakla kalmaz saç tellerinizin canlı ve parlak gözükmesini de sağlayabilirsiniz. Bu sayede keratin eksikliğinden dolayı saçta oluşmuş mat yapıyı ortadan kaldırarak saçları canlı ve parlak bir görünüme kavuşturursunuz. Brezilya keratini ile saçlarınıza gerekli keratin takviyesini yaparak saçlarınıza bakım sağlarsınız. 

Brezilya keratini ile saçlarınızı uzun süre kalıcı nemlilik ve parlaklık kazandırabilirsiniz. Cansız ve mat gözüken saç tellerini onarım sağlayarak saçlarınızı güçlendirir ve bakım yaparsınız. Ayrıca brezilya fönü uygulaması ile saçlarınıza kalıcı bir düzlükte sağlayabilirsiniz. Böylece elektriklenmeyen düz ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Fakat yapacağınız brezilya fönü uygulaması için seçtiğiniz ürünlerin kaliteli ve saça zarar vermeyen yapıda olmasına dikkat etmelisiniz. Seçtiğiniz kaliteli brezilya fönü ürünleri ile saçlarınıza pürüzsüz bir yapı kazandırabilirsiniz. Brezilya Fönü uygulamaları ile saçlarınıza istediğiniz bakımı sağlayabilir ve elde ettiğiniz sonuçtan sizde memnun kalabilirsiniz.
 

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.240,00 TL 3.200,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için