0

Brezilya Fönü Ne İşe Yarar?

Brezilya Fönü Ne İşe Yarar?

Brezilya Fönü Ne İşe Yarar?
  • 06 Temmuz 2020, Pazartesi
  • 353
Brezilya fönünün ham maddesi olan keratin, dişlerin ve tırnakların yapısında bulunan bir protein türüdür. Tırnak ve dişlerin yapısında bulunan keratin saçların yapısında yüksek miktarda bulunur. Fakat yapılan yanlış uygulamalar ile saçlardaki bu keratin miktarı azalabilir ve saçların yıpranmasına neden olur. Brezilya fönünün görevi saçlardaki yıpranmaları ortadan kaldırarak saçların canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlamaktır.

Saçlardaki keratin eksikliğine neden olan unsurlar, saçların yapısına zarar vererek yıpranmasına neden olan işlemlerdir. Çevresel faktörlerden de yıpranan bu saçlar, fön, boya, maşa gibi işlemler nedeniyle daha çok hasar görür ve keratin takviyesine ihtiyaç duyar. Keratine ihtiyaç duyan saç telleri incelir cansız ve mat görünmeye başlar. Brezilya fönü ile saçlara keratin takviyesi yapapılır canlı ve hacimli bir görünüme kavuşur. Saç yapısını onaran sağlıklı ve güçlü bir yapı sağlayan keratin ile saçlarınızın ihtiyacı olan proteinleri kazandırabilirsiniz. Natura Keratin brezilya fönü ile canlılığını yitirmiş mat ve kuru saç tellerine bakım yaparak canlılık kazandırmış olursunuz.
 

Brezilya keratin ne işe yarar ?


Keratinler doğal yapısından dolayı saçın hasarlı noktalarına nüfuz ederek saç teli üzerinde koruyucu tabaka oluşturur. Saçın pürüzsüz görünmesini sağlayan brezilya fönü saçın güçlenmesini sağlar. Brezilya fönünün ham maddesi olan keratinin bu güçlü onarıcı özelliği başka hiçbir maddede bulunmamaktadır. Çok hasarlı saçlarda bile etkili olan brezilya fönü uygulaması ile sizde sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşabilirsiniz. Keratinler küçük parçacıklara sahip olduklarından saçın hasarlı olan her noktasına temas ederek saçın yapısında kalıcı bir onarım sağlar.

Saçlarınızı güçlendirmek ve düz bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız Natura Keratin brezilya fönü ile saçlarınızın düz ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Saçlarınızda uzun süre düzlük ve bakım ve onarım sağlayacak brezilya fönü uygulaması ile kopmak üzere olan saçların yapısını tedavi etmenizi sağlar.

Brezilya fönü saçlarınızı güçlendirmek ve daha güzel görünmesini sağlamak için uygulanır. Saçları düzleştirmenin yanında olumlu birçok etkileri de bulunmaktadır. Saçlarınızı hem düzleştirmek hem de uzun vadede bakım sağlamak istiyorsanız brezilya fönü uygulamalısınız. Natura Keratin brezilya fönü ile yıpranmış saçlarınızı onararak saç tellerinize güç katabilirsiniz. Saç yapısını güçlenmesini sağlayarak saç tellerinize koruyucu bir katman oluşturursunuz. Brezilya fönünün içeriğindeki keratin ile saçlarınızın pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlarsınız.

Brezilya fönü uygulaması ile saçlarınızın keratin bakımını yapmış olursunuz. Hasar görmüş saçlarınızı brezilya fönü uygulamasıyla hem düzleştirebilir hem de onarabilirsiniz.


Natura Keratin Brezilya Fönü için tıklayınız.

Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için