0

Brezilya Fönü Fiyatı 2022

Brezilya Fönü Fiyatı 2022

Brezilya Fönü Fiyatı 2022
  • 25 Ocak 2022, Salı
  • 2499

Brezilya fönü, günümüzde sıkça kullanılan ve tavsiye edilen trend bir uygulama olmuştur. Genellikle kuaförde uygulanan brezilya fönü işlemi günümüzde tek kullanımlık brezilya fönü setleri sayesinde evde de uygulanmaya başlanmıştır. Peki brezilya fönü işlemini evde mi yoksa kuaförde mi yaptırmak daha mantklı sorusunun cevabını vermek biraz zordur. Burada en önemli kriter uygulama evde de yapılsa kuaförde de yapılsa kullanılan keratin markasının kaliteli olması gerekmektedir. Maalesef günümüzde 50 tl yada 100 tl gibi rakamlara keratin adı altında sahte yada keratin ile hiç alakası olmayan saça daha çok zarar veren ürünler satılmaktadır. O yüzden kuaför içinde evde uygulayacak kişi içinde en önemli nokta kaliteli iyi bir keratin sonrada doğru uygulama. 
 

keratin bakım fiyatı

Günümüzde ürünlerin üretim yerine göre fiyat değişikliği gösteren markaların kaliteside birbiriyle yarışmaktadır. Amaç kullanan insanları memnun etmek ve geriye sağlıklı saç kazandırmaktır.  Fiyattan ziyade kalite her zaman ön plana çıkmaktadır. Piyasada keratin adı altında satılan birçok farklı ürün bulunmaktadır. Fakat bu ürünler keratine dair çok az şey içermektedir. Güvenli bir Brezilya föünü uygulaması yaptırmak istiyorsanız ürünün fiyatına, markasına ve kimler tarafından kullanılıp tavsiye edildiğine dikkat etmeniz gerekir. 

Sıkça kullanılan ve tavsiye edilen ürün olan Natura keratin markası Türkiye'nin en iyi keratin markası unvanını almıştır. 2010 yılından bei Türkiye'de Satılan Natura keratin markasının müşteri memnuniyet oranı %95'in üzerindedir. Güvenini markayı kullananlar tarafından sağlamış kalitesini iyi bir şekilde yakalamıştır. Setler halinde satılıp miktarlarına göre değişen fiyatları vardır, tekli keratin şeklinde de satılmaktadır. Evde keratin setleri 400 - 500 TL fiyat aralığında olup, kuaför setleri 3000-5000 TL aralığındadır.

Peki brezilya fönü uygulamasını kuaför fiyatları nedir 800 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. 100 - 200 TL bandında uygulama yapılıyor ise kullanılan ürünün kaliteli olması yada iyi bir keratin markası olma olasılığı yoktur. Son zamanlarda müşterilerimizden gelen şikayetlerden bazıları da 1000 TL ödeyerek brezilya fönü uygulaması yaptırdım ama saçımı mahvetti. Kuaför hangi markayı kullandı diye sorduğumuzda markayı bilmediğini söylemesidir. O yüzden yüksek ücret ödediğinizde iyi bir markalı keratin kullanıldığının garantisi yoktur. Kuaförünüze mutlaka kullandığı markayı sorun ve sizin gözünüzün önünde şişeden kaba dökmesini söyleyiniz.





Uygulaması da evde kendinizin yapabileceği kolaylıktadır  ya da kuaförünüze de uygulatabilirsiniz. Uzun süreli bakım sağlamakla kalmaz saçları sağlıklı görünümüne kavuşturur. Kullananların gönül rahatlığıyla tavisye ettiği bir trend ürün olmuştur.

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.400,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.750,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.800,00 TL 3.200,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Large
Natura Brezilya Fönü Seti Large 5.000,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için