0

Brezilya Fönü Boyalı Saça Yapılır Mı?

Brezilya Fönü Boyalı Saça Yapılır Mı?

Brezilya Fönü Boyalı Saça Yapılır Mı?
  • 02 Ekim 2020, Cuma
  • 1576
Saç boyatma işlemi gerek saçlardaki beyazları kapatmak gerekse saçların rengini değiştirmek amacıyla sıklıkla tercih edilir. Fakat yapılan yanlış uygulamalar nedeniyle ya da kalitesiz ürün tercihinden dolayı saçlar yıpranır ve saç tellerinin yapısını oluşturan proteinler zarar görür ve saçlar sağlıksız bir yapıya bürünür. 

Boyalı saçların bu yapısından kurtulmak isteyenler brezilya fönüne başvurmak ister. Brezilya fönü boyalı saça yapılır mı düşüncesiyle akıllarını meşgul ederler. Brezilya fönü yıpranmış bakıma ihtiyacı olan her saç tipine uygundur ve boyalı saçlara uygulanmasında da hiçbir sakınca yoktur. Fakat saç tipine göre uygulayacağımız ısılı işlemler farklılık gösterir. Normal ve kalın telli saçlarda 230 derecede bir düzleştirme işlemi gerekirken boyalı, platin rengi, röfleli saçlarda düzleştirme işlemi 180 dereceyi geçmemelidir.

İnce telli, boyalı saçlarda brezilya fönü uygulaması yaparken hiç tereddüt etmenize gerek yoktur. Doğru uygulama ile siz de saçlarınızdaki keratin eksikliğinden ve boyadan yıpranmış saçlarınıza brezilya fönü ile hacim kazandırabilirsiniz. Böylece saçlarınızı birçok etkiye maruz kalarak yıpranmış yapısından kurtarabilirsiniz. Yaptığınız keratin bakımı ve brezilya fönü sayesinde saçlarınıza gereken keratini kazandırabilirsiniz. Brezilya fönü sayesinde saçlarınızın aşırı yıpranmış yapısından kurtularak saçlarınızı sağlıklı yapısına kavuşturabilirsiniz. Natura Keratin brezilya fönü ile evde de saçlarınıza kaliteli ve profesyonel uygulamalar yapabilirsiniz. 

Natura Keratin brezilya fönü uygulaması ile hasarlı ve yıpranmış yapıyı ortadan kaldırarak saçlarınızın pürüzsüz görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece boyalı saçlarınızın da uzun süre bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca brezilya fönü uygulaması sizlere kalıcı düzlük sağlayarak elektriklenmeyen saç imkanı da sunmaktadır. Brezilya fönü ile saçın yapısında bulunan keratin ile saçtaki kırık ve cansız görünüm ortadan kalkar. Boyalı, cansız ve mat tüm saç tiplerinde uygulayabileceğiniz brezilya fönü ile saçlarınıza rahat ve pratik bir şekilde uygulama yapabilirsiniz. Natura Keratin ile saçların düz ve sağlıklı yapısına kavuşmak sizin elinizde.

Boyalı saçlarınıza brezilya fönü yaptıktan sonra yapılan bakımın kalıcılığını sağlamak için deniz veya havuzun klorundan ve güneşten korunmak için denize veya havuza girmeden önce koruyucu sprey kullanmalısınız. Natura Keratin durulanmayan saç spreyi ile saçlarınıza yaptığınız bakımı uzun süre hissedebilirsiniz. Deniz veya havuzdan sonra ise saçlarınızı iyice durulayarak saçlarınızı denizin klorundan arındırabilirsiniz.



 

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.120,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.400,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.240,00 TL 3.200,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Large
Natura Brezilya Fönü Seti Large 4.200,00 TL 6.000,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için