0

Brezilya Fönü Bakımı

Brezilya Fönü Bakımı

Brezilya Fönü Bakımı
  • 28 Ekim 2020, Çarşamba
  • 1031
Brezilya fönünün kalıcılığını arttırmak için ya da brezilya fönünü daha uzun ömürlü kullanabilmek için yapılan uygulamalara dikkat edilmesi gerekir. Öncelikle brezilya fönü için kalitesine güvendiğiniz markanın brezilya fönü uygulaması yaptığınıza emin olmalısınız. Çünkü kaliteli olmayan ürünlerle yapılan brezilya fönü uygulaması uzun ömürlü olmamaktadır.     
 

1-    Sülfatsız Şampuan Kullanalım

Brezilya fönü yapıldıktan sonra saçlarda bakımın uzun süre kalıcılığı için sülftasız şampuan kullanılmalıdır. Sülfatlı şampuanlar brezilya fönü ile saça kazandırdığımız keratinin saçtan daha hızlı arınmasına neden olur. Brezilya fönü bakımı için önerebileceğimiz sülfatsız, keratin içeren ve saçlarınızı besleyecek şampuan olan Natura Keratin sülfatsız şampuanlardır. Natura Keratin sülfatsız şampuan ve saç kremleri günlük kullanıma da uygun olup saç bakımınızın kalıcılığını arttırır. Marketlerden ve kozmetikten alınan şampuanlar sülfat içerdiğinden saçların ve saç derisinin kurumasına ve zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle kullanılan şampuan v saç kremlerinin sülfat içermemesine önem gösterilmelidir. Groomed ve Natura Keratin sülfatsız şampuan ve saç kremlerini memnuniyetle kullanabilirsiniz.
 

2-    Saçları Islak Bırakmayalım

Brezilya fönü yaptıktan sonra saçlarınızı yıkadığınızda kendi halinde kurumaya bırakmayınız. Saçlarınızı yıkadıktan sonra dikkatlice fön makinesiyle kurutunuz. 


3-    Yanlış Uygulamalardan Kaçınalım

Saçınızı sıkı şekilde toplamak, at kuyruğu yapmak tokalar veya saç bantları kullanmak saçlarınızdaki brezilya fönü uygulamasına zarar verir. Brezilya fönü uygulamasından sonra saçlar sıklıkla yıkanmamalı. Ayrıca brezilya fönü uygulamasından sonra ilk üç gün saçlarınızı yıkamanızı tavsiye ederiz. Saç diplerinin terletecek uygulamalardan kaçınılmalıdır. Yapılan saç bakımlarına dikkat edilmeli kullanılan ürünlerin içeriğine dikkat edilmelidir. Market şampuanların içerisindeki sodyum kadar denizdeki tuz da saçlarınızdaki keratin bakımının kalıcılığını olumsuz etkiler. Bu nedenle denize girerken saçları korumalı ve denizden sonra da durulanmayan saç spreyi kullanılmalıdır.
Brezilya fönü uygulamasının saçlardaki kalıcılığını arttırmak ve saçlarda uzun süre canlılığını korumak için kullandığınız saç bakım ürünlerine de dikkat edilmesi gerekir. Saçlardaki keratin bakımınızın kalıcılığını sağlamak için Natura Keratin durulanmayan saç spreyini ve Groomed argan yağını tercih edebilirsiniz. Natura keratin durulanmayan saç spreyi ve argan yağı ile saçlarınızın ihtiyacı olan günlük bakımı yapabilirsiniz. Ayrıca keratin bakımı sonrası dikkat edilmesi gerekenler yazısını okuyarak daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
 
 

İlişkili Ürünler

Natura Brezilya Keratini 120 Ml
Natura Brezilya Keratini 120 Ml 1.000,00 TL 1.600,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Small
Natura Brezilya Fönü Seti Small 1.500,00 TL 2.000,00 TL
Natura Brezilya Fönü Seti Medium
Natura Brezilya Fönü Seti Medium 2.200,00 TL 3.200,00 TL
Natura Keratin Saç Bakım Seti
Natura Keratin Saç Bakım Seti 1.750,00 TL 2.500,00 TL
Groomed Argan Saç Serumu
Groomed Argan Saç Serumu 600,00 TL 1.000,00 TL
Natura Keratin Sütü 150 Ml
Natura Keratin Sütü 150 Ml 400,00 TL 800,00 TL
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için