0

Bakımlı Saç Nasıl Olur?

Bakımlı Saç Nasıl Olur?

Bakımlı Saç Nasıl Olur?
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 508

Bakımlı saç ışıl ışıl parlayan canlı gür saçtır. Saçın işlemler sonucu maruz kaldığı yüksek ısı ve kimyasallar tellerine zarar verir ve bu sağlıksız cansız saçlara neden olur. Saç bakımı bu noktada oldukça gereklidir. Saç bakımı yapılan saç hacimli ve gür olur.

Kolay şekil alabilen saçlar, kopmayan, dökülmeyen saçlar, bakımlı ve dolayısıyla sağlıklı olan saçlardır. Saç bakımı, saçta hücresel yenilenmeyi sağlar ve bu da saçı onararak parlak bir görünüme neden olur. 

Bakımlı Saçlar Nasıl olmalıdır ?


Bakımlı saçlar için sürekli kullanılan ürünlerin kalitesi ve saçınıza uygun olup olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Örneğin kullandığınız şampuanın saçınıza zarar vermeyen ve kimyasal madde içermeyen yapıda olması gerekir ve her gün saçları yıkamamalı ve saçlarınızda kuruluk oluşturmamasına özen gösterilmesi gerekir. Ayrıca saçlarınız çok kuru ise saçlarınıza şampuanlama işleminden sonra saç kremi veya maske kullanarak saçınızdaki nemi dengeleyebilir ve saçınızın cansız görünmesinin önüne geçebilirsiniz.
Saçları yıkadıktan sonra hemen saçlarınızı taramayınız. Bu durum saçların daha ıslak olması nedeniyle saçın kırılmasına neden olabilir. Saçlarınızı tararken ise ahşap tarakları tercih ediniz. Plastik taraklar ile saç tarama işleminde saçlarınızın hasar görmesine neden olabilirsiniz.
 
Bakımlı Saç Nasıl Olur
 
Saçlarınıza günlük bakımı için tercih ettiğiniz ürünlerin kaliteli olması saçta ağırlık hissi bırakmaması ve yağlı bir görünüm oluşturmamasına özen göstermelisiniz. Tercih ettiğiniz bu günlük bakım ürünlerinin saçı yormayan ve hafif ürünler olmasına özen gösteriniz.
 
Boyalı saçlarda ise boyanın saçta uzun süre kalıcı olmasını sağlamak amacıyla saçınıza besleyici ve boya koruyucu saç maskesi kullanarak saçınızdaki boyanın uzun süre kalıcı olmasını sağlayarak saçlarınızdaki parlaklık ve canlılığın uzun süre devam etmesini sağlayabilirsiniz.  
 
Saç tipine ve saçın eksikliklerine yönelik saç bakımı Natura keratin ürünleri ile mümkündür.

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için